Δυσχρωμίες: Δείτε πως θα τις »σβήσετε»!

  • Iatropedia
Οι δυσχρωμίες είναι ένα αισθητικό πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες. Δείτε πως θα τις σβήσετε φυσικά μια και έξω!

Απολέπιση

Η απολέπιση είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξαλείψετε τις δυσχρωμίες αφού απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος που προκαλούν το σκούρο χρώμα του δέρματος.

Παπάγια

Άλλη μια εξαιρετική θεραπεία για την εξάλειψη του προβλήματος αυτού είναι η χρήση του πολτού παπάγια. Το εξωτικό αυτό φρούτο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες.

Απλώστε τον πολτό παπάγιας στο πρόσωπο και τρίψτε απαλά έως και δέκα λεπτά. Αφήστε τον πολτό να στεγνώσει στο δέρμα για τουλάχιστον δέκα με δεκαπέντε λεπτά και μετά χρησιμοποιήστε κρύο νερό για να πλύνετε το πρόσωπό σας.

Λεμόνι και Μέλι

Η μίξη λεμονιού με μέλι είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για την αφαίρεση των δυσχρωμιών του δέρματος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε το χυμό λεμονιού στο μέλι σε ίσες αναλογίες. Κάντε μασάζ το δέρμα σας με αυτό το μείγμα για τουλάχιστον είκοσι λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε σαπούνι που είναι ήπιο για το δέρμα.

http://www.newhealthguide.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε πως να εξαφανίσετε τις πανάδες από το πρόσωπο!