Αυτοί είναι οι νέοι Διοικητές στα νοσοκομεία της χώρας – Δείτε όλα τα ονόματα

  • Γιάννα Σουλάκη
Διοικητές νοσοκομείων
Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια επελέγησαν οι νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή.

Με αρκετή καθυστέρηση και αφού υπήρξαν και πολλές καραμπόλες και αλλαγές της τελευταίας στιγμής, ανακοινώθηκαν τελικά οι Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των Δημόσιων Νοσοκομείων όλης της χώρας, δηλαδή και των 7 Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ).

Ως προς τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων Διοικητών και των αναπληρωτών τους, αξιολογήθηκε η εμπειρία τους στη δημόσια διοίκηση, η αποφασιστικότητα τους να προωθήσουν αλλάγες, η εργατικότητα και οι γνώσεις τους στο management και τα οικονομικά.

Τώρα, ως προς τις υποχρεώσεις τους, ο Υπουργός Υγείας έχει θέσει ψηλά τον πήχη. Θα τους ζητήσει να βρίσκονται στην πρώτη θέση μάχης, δηλαδή στα επείγοντα κάθε εφημερίας μαζί με τους ασθενείς, ενώ θα αξιολογούνται κάθε τρεις μήνες και αν δεν πιάνουν τους στόχους τους θα απολύονται και θα αντικαθίστανται. 

Δείτε αναλυτικά, όλους τους νέους Διοικητές και τους αναπληρωτές τους, ανά Υγειονομική Περιφέρεια και Νοσοκομείο:

1η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

 

2η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

3η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

 

4η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

 

5η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

5

 

6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)

7η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΥΠΕ)