Διοικητής Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»: Ουδέποτε χορηγήθηκε «κεταμίνη» στην Τζωρτζίνα

  • Γιάννα Σουλάκη
Κατηγορηματικός είναι ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων "Π. & Α. Κυριακού", Εμμανουήλ Παπασάββας σχετικά με την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται και απολογείται σήμερα η μητέρα της. Δεν χορηγήσαμε εμείς την θανατηφόρο ουσία στο παιδί, αναφέρει σε επίσημη δήλωσή του.

Τη θέση του νοσοκομείου Παίδων αναφορικά με τις κατηγορίες της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου,  ότι η ουσία κεταμίνη που φαίνεται να οδήγησε στον θάνατο την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα Δασκαλάκη, χορηγήθηκε από γιατρούς και όχι από την ίδια, διατύπωσε το απόγευμα με δηλώσεις του ο Διοικητής του Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαϊα Κυριακού», Εμμανουήλ Παπασάββας.

«Ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή», τονίζει ο Διοικητής.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπασάββας, δήλωσε:

«Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία «Κεταμίνη», βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος».