Η διοίκηση του ΕΛΠΙΣ εκφράζει την λύπη της και αναζητεί τα αίτια

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο νεαρός ειδικευόμενος χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και η διοίκηση του νοσοκομείου στέλνει ενημέρωση τύπου για να πει ότι δεν οφείλεται το ατύχημα στην κουπαστή αλλά σε άλλα αίτια που σχετίζονται με τις συνθήκες του ατυχήματος και τα οποία αναζητούνται. παρόλα αυτά, το ξύλο πάνω από την κουπαστή φαίνεται σε φωτογραφίες να λείπει.

Δείτε τι αναφέρουν: 

Η διοίκηση του Γ.Ν.Α «Η ΕΛΠΙΣ» στέκεται δίπλα στον άτυχο ειδικευόμενο ιατρό και στην οικογένεια του στο σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που προέκυψε μετά από πτώση εντός του χώρου του νοσοκομείου.

Οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου ιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Η διοίκηση θα διασφαλίσει ότι η διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό. Σας ενημερώνουμε ότι παρασχέθηκαν στον τραυματία ιατρό, άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το Νοσοκομείο μας και από εχθές νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Αυτή τη στιγμή η σκέψη όλων μας είναι δίπλα στον ειδικευόμενο ιατρό. Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον ίδιο εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο Πρόεδρος                      Ο Διοικητής

Χρήστος Βαράκης       Παναγιώτης Μπέης

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν