Δύο ακόμα άνθρωποι της Υγείας σε κυβερνητικές θέσεις-κλειδιά…

  • Iatropedia
Άρωμα λευκής και... πράσινης χειρουργικής μπλούζας έχει το νέο υπουργικό συμβούλιο καθώς με τις αλλαγές που έγιναν την Παρασκευή το βράδυ, στο προσκήνιο ήρθαν δύο γιατροί σε θέσεις-κλειδιά.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Ο Παύλος Πολάκης που ανέλαβε υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης,είναι χειρουργός- εντατικολόγος και διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Πειραϊκού Θεραπευτηρίου.Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ. Ως ειδικευόμενος και εξειδικευμένος διετέλεσε εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ και του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκε Δήμαρχος Σφακίων.

Η 54χρονη γιατρός, Ολγα Γεροβασίλη, είναι η υπεύθυνη για την ενημέρωση του κοινού για το κυβερνητικό έργο, καθώς ανέλαβε το πόστο της κυβερνητικής εκπροσώπου στη θέση του κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Η κ. Γεροβασίλη είναι γιατρός ακτινοδιαγνώστρια και πριν μπει στη Βουλή, το 2012, είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να εκλεγεί δήμαρχος Αρτας, ενώ είχε επιχειρίσει να μπει στη Βουλή και στο παρελθόν.