Δήμος Αθηναίων: Νέες δωρεάν υπηρεσίες στα Δημοτικά Ιατρεία

  • Iatropedia newsroom
προληπτικές εξετάσεις
Δωρεάν υπηρεσίες μπορούν να λάβουν όσοι απευθυνθούν στα Δημοτικά Ιατρεία του  δήμου Αθηναίων. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ειδικότητες από παθολόγο έως ψυχολόγο και διατροφολόγο.

Ήδη κάτοικοι της Αθήνας  δείχνουν εμπιστοσύνη στις αναβαθμισμένες υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Υγείας που παρέχονται στις δημοτικές μας δομές υγείας. Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 440.000 ραντεβού σε όλες τις ειδικότητες, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Υγείας Δήμου Αθηναίων Μανόλη Καλαμποκά.

Επίσης, μπορούν να επωφεληθούν από βασικές κοινωνικές υπηρεσίες, όπως  είναι από εργασιακό σύμβουλο, νομικό σύμβουλο και σύμβουλο κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Σε επαναλειτουργία τέθηκε το 5ο Δημοτικού Ιατρείο στα Άνω Πατήσια. Επίσης προστέθηκαν νέες ειδικότητες στα παρακάτω Ιατρεία:

  • Παθολόγος στο 3ο Δημοτικό Ιατρείο
  • Οφθαλμίατρος στο 2ο Δημοτικό Ιατρείο

Υπενθυμίζεται πως ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ  πραγματοποιεί τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid-19 σε όλα τα Ιατρεία, αλλά και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην 7η Κοινότητα (Πανόρμου 59 , 09:30-15:00, 2106993487).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τις ειδικότητες και τις υπηρεσίες, που προφέρονται δωρεάν σε όλα τα Δημοτικά Ιατρεία κατόπιν ραντεβού στα αντίστοιχα τηλέφωνα.