Δημήτρης Κόκοτας: Θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις τη Δευτέρα – Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

  • Iatropedia newsroom
Δημήτρης Κόκοτας
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε τρεις αξονικές, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εδώ και μέρες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα δεν έχει επιδεινωθεί, αλλά δεν παρουσιάζει βελτίωση. Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται σε πλήρη μηχανική υποστήριξη και όσες προσπάθειες έχουν γίνει για να βγει από αυτή, μέχρι στιγμής δεν είναι επιτυχείς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί έως τώρα σε τρεις αξονικές, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις. Όπως αναφέρουν ιατρικές πηγές, οι διαδικασίες θα είναι χρονοβόρες και κανείς δεν μπορεί να κάνει μία ασφαλή πρόβλεψη αυτή τη στιγμή.

Όπως τόνισε η Γιάννα Σουλάκη του iatropedia.gr στην εκπομπή «Super Kατερίνα», η αγωνία των γιατρών είναι για τα νευρολογικά προβλήματα του τραγουδιστή και όχι τόσο τα καρδιολογικά.


Από την πλευρά της, η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του MEGA τόνισε ότι «είναι σταθερή η κατάστασή του, αυτά μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δε θέλει να λέμε πολλά πράγματα».