Δημήτρης Κόκοτας: Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη – Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί

  • Iatropedia newsroom
Κόκοτας
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο Δημήτρης Κόκοτας αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη, ακριβώς ένα μήνα μετά το έμφραγμα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας, μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US, νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς» σε σοβαρή κατάσταση.

Νέες πληροφορίες για την υγεία του αγαπημένου τραγουδιστή αναφέρουν ότι πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, ενώ οι γιατροί νιώθουν πιο αισιόδοξοι, καθώς άρχισε να ανταποκρίνεται και στα βαθιά ερεθίσματα, όπως τα τσιμπήματα. Οι γιατροί που τον παρακολουθούν θέλουν να ελέγξουν αν και πόσο λειτουργεί το νευρολογικό του σύστημα, ενώ ο Δημήτρης Κόκοτας, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, άνοιξε και τα μάτια του.

Οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Όπως είχε γράψει και το iatropedia.gr την περασμένη εβδομάδα, ανταποκρίθηκε υποτυπωδώς σε απλές οδηγίες των γιατρών, αλλά όχι σε σταθερή βάση. Επίσης, είχε και δικές του αναπνοές και λιγότερες υποβοηθούμενες από τη μηχανική υποστήριξη, δηλαδή από τον αναπνευστήρα. Αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη αισιοδοξία για την αποσωλήνωσή του.