Διήμερο συνέδριο Ενδοδοντολογίας με πρακτικά σεμινάρια στην Αθήνα

  • Ρούλα Τσουλέα
συνέδριο
Το συνέδριο θα διεξαχθεί τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Διήμερο συνέδριο Ενδοδοντολογίας διοργανώνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ο Σύλλογος Ελλήνων Ενδοδοντολόγων. Στόχος του συνεδρίου είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων των γενικών οδοντιάτρων.

Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος, το συνέδριο τιτλοφορείται «Αthens Εndo meeting». Θα διεξαχθεί  στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Golden Age (οδός Μιχαλακοπούλου 57).

Το κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια από ειδικούς στην Ενδοδοντολογία.  Ειδικός καλεσμένος του συνεδρίου είναι ο Dr. Ronald Zapata, αναπληρωτής καθηγητής στον Ενδοδοντικό Τομέα της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μινεσότα.

«Στόχος του συνεδρίου είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων του γενικού οδοντίατρου σε εξειδικευμένα θέματα της Ενδοδοντολογίας, θεωρητικά θέματα της κλινικής άσκησης στην Ενδοδοντολογία, καθώς και η εκπαίδευση και εξοικείωσή του στη χρήση μηχανοκίνητων εργαλείων από έμπειρους και καταξιωμένους εκπαιδευτές», επισημαίνει ο Σύλλογος.

Οι ενδιαφερόμενοι που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και το πρόγραμμά του μπορούν να ανατρέξουν ΕΔΩ. Δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές γίνονται ΕΔΩ.