Διοίκηση ΕΚΑΒ για…κοπανατζήδες: «Δεν είναι όλοι ίδιοι»!

  • Iatropedia
Αίσθηση έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση ενός …κοπανατζή υπαλλήλου του ΕΚΑΒ ο οποίος είχε πάρει άδεια από τη …σημαία ακόμη και για πέντε χρόνια.

Ο υπάλληλος έλειπε σε τακτά χρονικά διαστήματα και μάλιστα σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του επικεφαλής των «Ράμπο» δημόσιας Διοίκησης από το 2006 έως το 2011 δεν είχε εμφανισθεί στην υπηρεσία του.

Ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι δεν είναι όλοι οι εργαζόμενοι ίδιοι ενώ υπογραμμίζει ότι θα πατάξει «οποιοδήποτε φαινόμενο παρατυπίας προς την Υπηρεσία»!

Ο κ.Παπαγιαννίδης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τη γενίκευση των χαρακτηρισμών σε βάρος του προσωπικού του ΕΚΑΒ αποσαφηνίζοντας: «Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά περιστατικό παρελθόντων ετών (2006-2011), όπου η τωρινή Διοίκηση του Ε.Κ.Α.Β. (η οποία ανέλαβε καθήκοντα τον Μάρτιο 2013) μόλις ενημερώθηκε για τα στοιχεία της (συνεχείς αντικαταστάσεις βαρδιών κλπ), φρόντισε για την άμεση ολοκλήρωση όλων των νόμιμων διαδικασιών (που διέπουν τις υποχρεώσεις του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.Β.) σχετικά με τη πειθαρχική δίωξη του εν λόγω υπαλλήλου (Νοέμβριος 2013).

Εν κατακλείδι και μην μπορώντας να κατανοήσουμε τη λογική της υπερβολής που έχουν κάποιες δημοσιεύσεις (βάλλοντας παράλληλα το κύρος όλων των εργαζομένων αλλά και της τωρινής ηγεσίας του Οργανισμού) θα θέλαμε να γίνει γνωστό πως ο Κεντρικός Διοικητικός μηχανισμός του Ε.Κ.Α.Β., βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση για την πάταξη οποιοδήποτε είδους περιστατικού παρατυπίας προς την υπηρεσία, λειτουργώντας με γνώμονα τις αρχές της συνείδησης, της αξιοπρέπειας αλλά και του αισθήματος ευθύνης για την παροχή υπηρεσιών υγείας προς όλους τους πολίτες της χώρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιδόματα «καθαρά» και χωρίς φορολογία για τους νοσοκομειακούς γιατρούς! Τι θα διεκδικήσουν

Μόνο στο iatropedia: Έρχεται ο «Μεγάλος Αδερφός» για τα φακελάκια στο ΕΣΥ! Πως θα ελέγχονται

Υπό διάλυση τα νοσοκομεία της περιφέρειας! Βροχή παραιτήσεων από γιατρούς

Απίστευτο: Μαύρα παζάρια και με εμβόλια! Οι προειδοποιήσεις των φαρμακοποιών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν