Διαψεύδει το Νοσοκομείο ότι η Χρυσή Αυγή ξυλοκόπησε γιατρό για φακελάκι!

  • Iatropedia
Όταν το ξύλο της Χρυσής Αυγής δε βγήκε από τον Παράδεισο! Η είδηση κάνει με ταχύτατους ρυθμούς το γύρο του διαδικτύου. Οι πληροφορίες ήθελαν μέλη της Χρυσής Αυγής ως άλλοι... Ρομπέν των Δασών να έχουν ξυλοκοπήσει άγρια γιατρό του Νοσοκομείου του Ρίο ο οποίος ζήτησε από συγγενείς ασθενούς φακελάκι 2500 ευρώ. Τι ισχύει τελικά και τι λέει η διοίκηση του Νοσοκομείου.

Μπορεί η Χρυσή Αυγή εντέχνως να επιθυμεί να διαρρέουν τέτοιες ειδήσεις προκειμένου τα μέλη της να εμφανίζονται ως …φύλακες των αδυνάμων, στην προκειμένη περίπτωση όμως η αλήθεια είναι άλλη.

Το περιστατικό φαίνεται ότι δε συνέβη ποτέ. Η διοίκηση του νοσοκομείου ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έφθασε τέτοια πληροφορία ή καταγγελία ούτε από ασθενή αλλά ούτε από γιατρό. Άλλωστε πόσο κρυφή μπορεί να μείνει μια τέτοια είδηση σε ένα νοσοκομείο και σε μια χώρα σαν την Ελλάδα όπου τα πάντα μαθαίνονται αστραπιαία…

Όπως δηλώνει στο iatropedia ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου Απόστολος Λέτσιος: “Δεν υπάρχει στη διάθεσή μας κανένα τέτοιο στοιχείο. Ούτε καταγγελία ασθενούς αλλού ούτε και γιατρού έφθασε σε μας. Μάλιστα επειδή ακριβώς η είδηση έχει διαδοθεί παντού, ζήτησα και σχετικά στοιχεία από τον Ιατρικό Σύλλογο αλλά δεν προκύπτει κάτι. Μέχρι στιγμής δεν μας έχει έρθει καν πληροφορία ή καταγγελία που να σχετίζεται και με γιατρό που να ζήτησε φακελάκι”.

Δήμητρα Ευθυμιάδου