Δεν υπάρχει μέτρο για τον Παύλο Πολάκη – Επιτέθηκε φραστικά στον πιο ευγενικό γιατρό του ΕΣΥ

  • Γιάννα Σουλάκη
Ενα εμβληματικό στέλεχος του συνδικαλισμού, έναν αριστερό αγωνιστή, ευγενή και ηπίων τόνων, έναν γιατρό με μεγάλο κοινωνικό έργο στον Ευαγγελισμό, τον Ηλία Σιώρα, επέλεξε να πλήξει αυτή τη φορά - φυσικά μέσω facebook - ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Είναι ολοφάνερο πλέον ότι ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας έχει χάσει την ψυχραιμία του, βλέποντας παντού γύρω του μόνο «κομματικούς αντιπάλους».

Μέσω του λογαρισμού του στο facebook, αυτή τη φορά στοχοποίησε έναν άνθρωπο που με τους αγώνες και την στάση του, τιμά εδώ και δεκαετίες το συνδικαλιστικό κίνημα και τους αγώνες των γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία. Αγώνες στους οποίους ο Ηλίας Σιώρας δίνει πάντα το παρόν με δυναμισμό, ήθος και συνέπεια και γι’αυτό είναι συνολικά αποδεκτός από τους ανθρώπους -όλων των παρατάξεων και αποχρώσεων- στον χώρο της Υγείας.

Το «λάθος» του καρδιολόγου, που οδήγησε στο ξέσπασμα του Παύλου Πολάκη, ήταν ότι σε εκπομπή της ΕΡΤ την Τετάρτη, στην οποία φιλοξενούνταν ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάριος Σαλμάς, ο Ηλίας Σιώρας βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από τον Ευαγγελισμό και εκπροσωπώντας τους νοσοκομειακούς γιατρούς, …. τόλμησε να καταγγείλει τα προβλήματα στο χώρο της δημόσιας Υγείας και των νοσοκομείων.

Δείτε το: Το debate για τη Δημόσια Υγεία στην ΕΡΤ πήρε απρόβλεπτη τροπή – Ξέσπασμα για τα χάλια του ΕΣΥ – video

Ο Παύλος Πολάκης με γνωστό «φλογερό» ταμπεραμέντο του, έσπευσε χωρίς αιδώ, να αποκαλέσει τον Ηλία Σιώρα, ΨΕΥΤΗ. Κι αυτό φυσικά, γιατί εξελέγη πρόσφατα στην Περιφέρεια με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», οπότε ο αναπληρωτής Υπουργός ξέχασε τον «άνθρωπο» Ηλία Σιώρα και είδε μπροστά του μόνο τον «πολιτικό αντίπαλο». Είναι το ίδιο «σύνδρομο» που τον κατέλαβε πρόσφατα και με τον ανάπηρο «πολιτικό αντίπαλο» του, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Η απάντηση του Παύλου Πολάκη: «ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ γι’ αυτά που έμαθα πως είπες στην ΕΡΤ»

Ο αναπληρωτής Υπουργός έγραψε:

«Ηλία Σιωρα ,στέλεχος του ΚΚΕ και πρόεδρε του Σωματειου του Ευαγγελισμου, μονο ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ μπορω να πω για αυτα που εμαθα πως είπες χθες στην ΕΡΤ !!!

Αντιγράφω την αναρτηση της εργαζόμενης και μέλους του Συριζα στον Ευαγγελισμο Φωτεινής Καστρινάκη : ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ,και ξεμασκαρωνει ολα τα ηθελημένα ψεύδη που είπες (δυστυχως χωρις αντίλογο).
«Ο Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του Ευαγγελισμού, ξεπλένει τις μνημονιακες κυβερνήσεις και τις Διοικήσεις που εφάρμοζαν τις πολιτικές τους !!!

Χτες παρακολουθήσαμε συνέντευξη του Προέδρου του Σωματείου μας και στελέχους του ΚΚΕ, σε εκπομπή της ΕΡΤ, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ξεπλένει ξεκάθαρα
τους Σαμαρο-Βενιζέλους και τις άθλιες μνημονιακές πολιτικές τους.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου αντί να σχολιάσει τις δηλώσεις Μητσοτάκη περί
«απολύσεων», «προσλήψεων 1 προς 5», «7 ήμερης εργασίας», «περικοπών των συντάξεων» και «ιδιωτικοποιήσεις της Υγείας», τρέχει, πολιτικά ασθμαίνοντας να ξεπλύνει τις πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και προσπαθεί να πείσει τον κόσμο, λέγοντας ψέματα, για το ότι δεν έγινε τίποτα τα τελευταία 4 χρόνια από τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξανθός – Σαλμάς: Τηλεοπτική μονομαχία με αφορμή τους ανασφάλιστους