Δεν τον σκοτώνει το ηλεκτρικό ρεύμα. ΒΙΝΤΕΟ

  • Iatropedia
Είναι από τις περιπτώσεις που το λέμε και το εννοούμε: “η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά”. Το ίδιο συμβαίνει και με τον άνθρωπο στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μετά από μια απόπειρα αυτοκτονίας που επιχείρησε, ανακάλυψε ότι ο ηλεκτρισμός δεν τον σκοτώνει. Και όταν λέμε για ηλεκτρισμό, δεν μιλάμε για μια πρίζα, αλλά για το ηλεκτρικό φορτίο που περνάει από πυλώνες.

Ο Raj Mohan Nair, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ινδία, στην πόλη Κολλάμ. Η ζωή του ήταν δύσκολη, ο πατέρας του τον χτυπούσε από βρέφος και είχε δεθεί πάρα πολύ με τη μητέρα του. Όμως στα 7 του χρόνια, αιφνιδίως, η αγαπημένη του μητέρα πέθανε. Το μένος του πατέρα του, ξέσπαγε καθημερινά στο παιδικό του κορμί. Δεν άντεξε, σε εκείνη την τρυφερή ηλικία, αποφάσισε να αυτοκτονήσει. Το να βάλει τέλος στη ζωή του θα ήταν για εκείνον μια λύτρωση.

Σκαρφάλωσε σε έναν ηλεκτρικό στύλο έπιασε το ένα καλώδιο με τα δυο του χέρια, τα μαλλιά του άρχισαν να σηκώνονται από το ηλεκτρικό φορτίο. Έμενε πλέον να αγγίξει με το άλλο του χέρι το διπλανό καλώδιο και όλα θα τελείωναν. Ένα δέκατο του Αμπέρ μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο. Η ποσότητα που περνούσε από τα καλώδια ήταν 30 φορές μεγαλύτερη…

Το έκανε με αποφασιστικότητα και αντί να γίνει κάρβουνο διαπίστωσε ότι δεν έπαθε τίποτε. Ο σώμα του ήταν ένας αγωγός ηλεκτρισμού. Το βίντεο που θα δείτε είναι από το History Channel. Ο δημοσιογράφος πήγε στην Ινδία και εντόπισε τον Nair στο σπίτι του. Τα τεστ που θα δείτε είναι πραγματικά. Βάζει το καλώδιο στην πρίζα, το άλλο καλώδιο το βάζει στο στόμα του και οι λάμπες ανάβουν. Και όχι μόνο αυτό. Το μίξερ λειτουργεί σαν να είναι στην πρίζα .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η πιο χοντρή γυναίκα στον κόσμο. ΒΙΝΤΕΟ

13 ανατριχιαστικά πράγματα για το τσιγάρο

«Αρκουδίσια» σκαμπίλια για όσους ροχαλίζουν. ΒΙΝΤΕΟ

Η δύναμη της αγκαλιάς που της έσωσε τη ζωή. ΦΩΤΟ

Υπήρχε καρκίνος τα αρχαία χρόνια; Πέθαιναν οι άνθρωποι από την ασθένεια;

Είναι 70 αλλά δείχνει 40αρα. Τρώει μόνο ωμά φαγητά. ΒΙΝΤΕΟ

Τοκετός καταγεγραμμένος για 1η φορά, από μαγνητικό τομογράφο. ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν