Δεν… κακόπεσαν οι γιατροί με τις χρυσές αναρρωτικές!

  • Iatropedia
Την ώρα που το πανελλήνιο βοά από το σκάνδαλο του ΙΚΑ με τις χρυσές αναρρωτικές άδειες, κάποιοι σκέφτηκαν να αναβαθμίσουν τους δύο γιατρούς που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Στο ΚΕΠΑ της περιοχής όπου χορηγούνται οι εγκρίσεις για τα Άτομα με ειδικές ανάγκες μετακίνησε δύο από τους γιατρούς ο Διευθυντής του ΙΚΑ Ηρακλείου ο οποίος υποχρεώθηκε να δώσει την παραίτησή του έπειτα από σχετικό αίτημα του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ : «Οι δύο γιατροί μετακινήθηκαν από το συγκεκριμένο υποκατάστημα του ΙΚΑ στο ΚΕΠΑ της περιοχής μετά από πρωτοβουλία του Διευθυντή του συγκεκριμένου Υποκαταστήματος του ΙΚΑ της Κρήτης».

Όπως διευκρινίζεται: «Η εντολή του πρόεδρου του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμου Βουδούρη ήταν να απαλλαγούν οι δύο γιατροί προσωρινά από τα καθήκοντά τους έως ότου αποφανθούν οριστικά τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα για την καταγγελία ή όχι της σύμβασης τους.

Μάλιστα με εντολή του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ τους αφαιρέθηκαν ήδη τα συνταγολόγια αλλά και οι κωδικοί πρόσβασης στο ηλεκτρονικό σύστημα συνταγογράφησης.

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ ζήτησε την παραίτηση του Διευθυντή του Υποκαταστήματος». Η υπόθεση πάντως προκάλεσε αίσθηση δεδομένου ότι οι γιατροί ετοιμάζονταν ήδη να εργασθούν αύριο στο ΚΕΠΑ όπου και τους περίμεναν οι συνάδελφοί τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν