Δείτε εδώ τους πίνακες με τους επιτυχόντες γιατρούς και νοσηλευτές για τις ΜΕΘ μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ

Εκδόθηκαν σήμερα από το ΚΕΕΛΠΝΟ οι προσωρινοί πίνακες των επιτυχόντων του συμπληρωματικού διαγωνισμού για τη στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ), με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την επιλογή που εκκρεμεί εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο και η οποία οδήγησε στα γνωστά γεγονότα με τον κ. Παύλο Πολάκη και την προηγούμενη διοίκηση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Από τους προσωρινούς πίνακες φαίνεται ότι καλύπτονται 14 θέσεις ιατρικού προσωπικού και 154 θέσεις νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις 58 και 215 θέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού αντίστοιχα προσωπικού που καλύφθηκαν με τον αρχικό διαγωνισμό και διορίστηκαν τον Αύγουστο του 2016.

Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων λήγει στις 22/05/2017.

Ο αριθμός κλινών που αναμένεται να τεθούν σε λειτουργία με την πρόσληψη των επιτυχόντων του διαγωνισμού, ανέρχεται στις 50.

Οι προσωρινοί πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ- Πατήστε παρακάτω: 

http://www.keelpno.gr/el-gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%B7%CF%81%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF.aspx

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν