Δανειστές: Ελέγξτε τους γιατρούς! Στο στόχαστρο για φοροδιαφυγή

  • Iatropedia
Στην πιο αυστηρή καταπολέμηση της φοροδιαφυγής εστιάζουν τώρα οι δανειστές μας που ζητούν ειδικές ομάδες που έχουν στη διάθεσή τους εύφορο …έδαφος για πλουτισμό, να μπουν στο στόχαστρο των ελέγχων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γιατροί μπαίνουν στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών. Πλέον όμως οι όποιοι έλεγχοι θα γίνουν και με εντολή του ΔΝΤ και Κομισιόν καθώς θεωρούν ότι οι γιατροί είναι από τις επαγγελματικές ομάδες που ξεφεύγουν από την τσιμπίδα της εφορίας.

Έτσι το επόμενο διάστημα αναμένεται να αυξηθούν από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς οι έλεγχοι κυρίως σε ιδιωτικά ιατρεία και σε περιοχές οι οποίες θεωρούνται «ύποπτες».

Οι δανειστές μας έχουν θέσει ως οικονομικό όριο το ποσό των 150.000 ευρώ, το οποίο εάν ένας γιατρός το ξεπερνά θα μπαίνει ουσιαστικά αυτομάτως στο στόχαστρο.

Βέβαια και στο παρελθόν έχουν γίνει έλεγχοι σε περιοχές όπως το Κολωνάκι αλλά είχε αποδειχθεί ότι μαζί με τα …ξερά είχαν καεί και τα χλωρά καθώς με πρόσχημα την υψηλού κόστους περιοχή, είχαν εξετασθεί και γιατροί που δεν εισέπρατταν υψηλά ποσά και δεν φοροδιέφευγαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνεδριάζουν οι φαρμακοποιοί για τις περαιτέρω κινήσεις τους! Οι αλλαγές σε φάρμακα, ηγεσία, κινητοποιήσεις

Υπό κατάρρευση το ΜΕΤΑΞΑ! Χωρίς φάρμακα και εξετάσεις οι καρκινοπαθείς

Πανελλήνια θλίψη για το θάνατο του Τ.Πρωτόππα! Έχασε τη μάχη από λοίμωξη στο ΚΑΤ

Πόσα “κρακ” μπορεί να κάνει ένα ανθρώπινο σώμα; ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε για όλες τις επεμβάσεις που υπάρχουν, κατά της παχυσαρκίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν