Χριστουγεννιάτικο bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

  • Ρούλα Τσουλέα
bazaar
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να ενισχύσουν τους σκοπούς του Oργανισμού.

Χριστουγεννιάτικο bazaar για την ενίσχυση των σκοπών του πραγματοποιεί από σήμερα έως και τις 22 Δεκεμβρίου 2023 το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως ανακοίνωσε ο οργανισμός, στο bazaar θα διατίθεται σε πολύ χαμηλές τιμές (έως -70%)  τεράστια συλλογή από δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών. Μεταξύ άλλων θα διατίθενται επώνυμα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, πολλά παιχνίδια κατάλληλα για χριστουγεννιάτικα δώρα, καλλυντικά και όμορφα χριστουγεννιάτικα είδη.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να ενισχύσουν το εξειδικευμένο και ολιστικό έργο του οργανισμού, το οποίο πραγματοποιεί με σεβασμό και συνέπεια προς τα παιδιά εδώ και 28 χρόνια.

Το bazaar θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του οργανισμού στην Αγία Παρασκευή (οδός Γαρυττού 80, 5ος όροφος, πλησίον μετρό Αγ. Παρασκευής). Θα λειτουργεί καθημερινά (και το Σαββατοκύριακο) από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στον τηλεφωνικό αριθμό 11040. Αν θέλετε οδηγίες κατεύθυνσης προς τον χώρο του bazaar πατήστε ΕΔΩ.