Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση Αλληλεγγύης από το Τμήμα Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Θεσσαλονίκης και τα τμήματα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εκκλησιαστικής Μουσικής Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν φιλανθρωπική εκδήλωση - συναυλία με ύμνους του δωδεκαημέρου, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 μ.μ.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο κ. Γεώργιος Πατρώνας, καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονία και Διευθυντής του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Ιερού Ναού Αγίου Θεράποντα. Χοράρχες: Μαρία Λαδά, Βασίλειος Βασιλείου και Γεώργιος Πατρώνας. Παρουσίαση Μαρία Λαδά.

Τόπος εκδήλωσης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην μεγάλη Αίθουσα των Τιμών στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (Λ.Α.Φ.Θ.), στην οδό Εθνικής Αμύνης 1, η οποία παρεχωρήθη δωρεάν.
Αντί εισιτηρίου το ευσεβές κοινό καλείται να προσφέρει τρόφιμα για τις ευάλωτες ομάδες των συμπολιτών μας. Οι ανάγκες σε τρόφιμα αυξάνονται και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τις στηρίζει συστηματικά όλο το χρόνο και όχι μόνο κατά την περίοδο των γιορτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν