Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Μια μοναδική μελωδική έκπληξη για τα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» επεφύλαξε η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018.

Με πρωτοβουλία της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κυρίας Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου, τα μέλη της μπάντας της Ελληνικής Αστυνομίας, με  περίσσεια ευαισθησία και αγάπη, βρέθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων πλημμυρίζοντας τους χώρους της με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά που αυτές τις ημέρες νοσηλεύονται.

Η πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε την κυρία Παπακώστα και τους μουσικούς της Αστυνομίας λέγοντας:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστήσω που είστε κοντά μας.  Αυτές οι πρωτοβουλίες μάς δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο που επιτελούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Βαρδινογιάννη.

Από την πλευρά της η κυρία Παπακώστα τόνισε την σημασία του έργου της «ΕΛΠΙΔΑΣ» λέγοντας: «Είμαστε φίλοι, αρωγοί,  συμπαραστάτες σε μια  σπουδαία προσπάθεια που τιμά την Ελλάδα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν