Χρυσή Αυγή: Συγκεντρώνουμε …ελληνικό αίμα ότι και να λέτε!

  • Iatropedia
Την ώρα που η αιμοδοσία του ΕΣΥ βρίσκεται σε συναγερμό εξαιτίας της πιθανής μετάδοσης του ιού του Δυτικού Νείλου, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να δίνει το... αίμα της μόνο και αποκλειστικά σε Έλληνες για να σώσει τη χώρα! Παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις της διοίκησης του Νοσοκομείου Σωτηρία ότι δε γίνεται καμία διάκριση τόσο ως προς τη λήψη όσο και ως προς τη διάθεση του αίματος, τα ...παιδιά της εθνικιστικής οργάνωσης επιμένουν: εμείς συνεχίζουμε κανονικά με τις αιμοληψίες στο “Σωτηρία”. Τι αναφέρουν σε επιστολή τους στο iatropedia.gr!

Με επιστολή της στο iatropedia.gr η Χρυσή Αυγή ξεκαθαρίζει: “Κανονικά συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά η τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής”!

Πώς συνεχίζει κανονικά την ελληνικού …αίματος προσφορά της, παραμένει άγνωστο καθώς ως γνωστόν όταν κανείς δίνει αίμα σε αιμοδοσία δημοσίου Νοσοκομείου αυτό συντηρείται συνολικά με όλες τις υπόλοιπες φιάλες και διανέμεται στους ασθενείς με βάσει τις ανάγκες και τον τύπο του αίματος.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής πάντως διευκρινίζουν: “Η τράπεζα αίματος και αιμοπεταλίων της Χρυσής Αυγής λειτουργεί κανονικά και η αιμοδοσία από μέλη και φίλους του Κινήματος συνεχίζεται άνευ διακοπής στο Νοσοκομείο «Σωτηρία». Διαψεύδουμε όσα ανυπόστατα αναπαράγονται στο διαδίκτυο περί… αποχωρήσεων και αντιπαραθέσεων με νοσηλευτικό προσωπικό”.

Και βέβαια τα μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης δεν παραλείπουν να κάνουν και την επίθεσή τους λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τα ψεύδη και οι ανοησίες έχουν και τα όριά τους! Όσες φιάλες αίματος συγκεντρώνουμε, τα αποδίδουμε στους ασθενείς που επιθυμούμε εμείς και ουδείς άλλος. Το δικαίωμα αυτής της επιλογής ανήκει όχι μόνο στους Χρυσαυγίτες, αλλά και σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες”.

Δήμητρα Ευθυμιάδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν