«Χρυσά» μεροκάματα με πλαστά πτυχία! Κι άλλοι μαϊμού γιατροί στο ΕΣΥ

  • Iatropedia
Νέα ονόματα εργαζομένων στο ΕΣΥ που διαθέτουν πλαστά πτυχία αναμένεται να αποκαλύψει η ηγεσία του υπουργείου υγείας εντός των ημερών

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μαργαριτάρια έβγαλαν τελικά οι έλεγχοι των αρμόδιων αρχών στα νοσοκομεία καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλα ονόματα στελεχών που έχουν μαιμού πτυχίο και παρ αυτά εργάζονται επί χρόνια στο ΕΣΥ.

Μετά την υπόθεση με τον … «γιατρό» στη Σκύρο ο οποίος επί 13 χρόνια απασχολούνταν ανενόχλητος σε μονάδες υγείας φερόμενος μάλιστα να έχει πλουτίσει με ακριβά αυτοκίνητα, ιδιωτικά αεροπλάνα και σπίτια, κι άλλα πρόσωπα θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ένα πρόσωπο βρίσκεται υπό στενό έλεγχο και είναι στη διαδικασία της απολογίας ενώ κι άλλα στελέχη ελέγχονται από τις αρμόδιες αρχές.

Το ξεσκόνισμα των εργαζομένων στο ΕΣΥ έχει ξεκινήσει από πέρυσι και κατά τον υπουργό Υγείας έβγαλε σε πρώτη φάση εκτός συστήματος μία διοικήτρια ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι.

Η διοικήτρια είχε διορισθεί κανονικά σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής και τελικώς αποπέμφθηκε από το σύστημα μετά την αποκάλυψη ότι τα πτυχία της ήταν πλαστά.

Το θετικό είναι πάντως ότι δεν έχει αποκαλυφθεί πως οι μαϊμού γιατροί προκάλεσαν προβλήματα σε ασθενείς καθώς ο υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε πως δεν έχουν καταγραφεί τέτοια περιστατικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται το νέο πλαφόν στα φάρμακα! Τι ανακοίνωσε ο Άδωνις

Έρχεται και νέο μνημόνιο στην Υγεία! Τι ζητά η τρόικα

Στο ΕΣΥ για …γενόσημο! Πόσα φάρμακα δίνονται στους ασθενείς στα νοσοκομεία

Άδωνις για ανασχηματισμό: «Συνεχίζουμε κανονικά»! Τι είπε στους διοικητές νοσοκομείων