Χίος: Επίθεση με μαχαίρι σε γιατρό του “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟΥ” (φωτό-ντοκουμέντο)

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
μαχαίρι
Ένα περιστατικό που αυξάνει τον “θόρυβο” και την ανησυχία των κατοίκων της Χίου και ειδικότερα των εργαζομένων στο “Σκυλίτσειο”, εκτιλύχθηκε χθες στα “Επείγοντα” του τοπικού νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το politischios.gr, ένας μετανάστης, ή πρόσφυγας, υπό την επήρεια φαρμάκων ή άλλων ουσιών, περίμενε να εξεταστεί στα επείγοντα. Όταν όμως τον πλησίασε ο γιατρός για να τον εξετάσει, του έβγαλε μαχαίρι και τον απείλησε. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό όπως ήταν φυσικό προσπάθησαν να προφυλαχθούν κλείστηκαν στο δωμάτιο και τηλεφώνησαν την αστυνομία και την ασφάλεια του νοσοκομείου.

μαχαίρι

Αυτό είναι το μαχαίρι που κρατούσε ο επιτιθέμενος και το χρησιμοποίησε εναντίον του γιατρού

Η αστυνομία συνέλαβε τον «θερμόαιμο» αφού πρώτα είχε ακινητοποιηθεί και του είχε αφαιρεθεί το μαχαίρι. Όπως ανέφεραν στο politischios.gr, σε κάποια στιγμή κάθισε και άφησε κάτω το μαχαίρι, ένας από την ασφάλεια του νοσοκομείου το απομάκρυνε κλωτσώντας το και μετά τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Iatropedia.gr, ο δράστης συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος σήμερα το πρωί. Αργότερα, επέστρεψε στο νοσοκομείο, επειδή ήθελε να πιστοποιήσουν οι γιατροί, πως είχε μώλωπες, τους οποίους ισχυρίζεται ότι τους προκάλεσαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν.