Χάκερ χτύπησαν τους νοσοκομειακούς γιατρούς! Το μήνυμα και η εισβολή στην ιστοσελίδα (ΦΩΤΟ)

  • Iatropedia
Έλεος για κανέναν ούτε καν για εργαζόμενους δε δείχνουν πια οι «ειδικοί» του διαδικτύου καθώς μετά τις ιστοσελίδες των υπουργείων τώρα χτυπούν και εργαζόμενους και μάλιστα τους νοσοκομειακούς γιατρούς. Τι έγραψαν στο επίσημο site της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ).

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μήνυμα κατά του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και γενικότερα κατά των πολιτικών φαίνεται ότι ήθελαν να περάσουν πειρατές του διαδικτύου καθώς «χάκεψαν» και την επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ).

Παρότι ανάλογες ομάδες του κυβερνοχώρου μας έχουν συνηθίσει να χτυπούν υπουργεία και κυβερνητικά site, αυτή τη φορά επέλεξαν τους νοσοκομειακούς γιατρούς για να περάσουν το μήνυμά τους κρίνοντας προφανώς ότι θα είναι πιο αποτελεσματικό εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των γιατρών.

Με έναν ουδόλως κολακευτικό τίτλο για τους δανειστές μας, οι χάκερ μαύρισαν την ιστοσελίδα των νοσοκομειακών γιατρών από το βράδυ της Πέμπτης, αφήνοντας ωστόσο και την υπογραφή τους, που δημιουργεί σοβαρότατα ερωτηματικά για το όλο εγχείρημα. Οι «πειρατές» αφού απέκρυψαν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της ΟΕΝΓΕ υπέγραψαν με το όνομα «ΠΑΟΚ».

Δείτε τη φωτό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιατροφαρμακευτική κάλυψη και για ανέργους! Όλες οι ρυθμίσεις

Κόβονται κι άλλο τα κονδύλια στα νοσοκομεία! Πόσα θα δοθούν το 2013

Άρχισαν τα όργανα: Τι λέει ο πρώην Γ.Γ. του υπ.Υγείας για την αξιολόγηση Διοικητών

Αποκριάτικες στολές, μάσκες και παιδιά: Προσοχή κρύβουν κινδύνους

Πως θα αποφύγουμε τις αλλεργίες των Σαρακοστιανών. Χρήσιμος οδηγός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν