Bαμπίρ lift: Να το κάνω ή όχι;

  • Iatropedia
Το ελιξίριο νεότητας του κόμη δράκουλα, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την πιο ολοκληρωμένη και πιο πετυχημένη μέθοδο αντιγήρανσης. Όσο αυξάνει η ηλικία, τόσο μειώνεται αξιοσημείωτα ο φυσικός αριθμός των αποκαλούμενων βλαστοκυττάρων και ινοβλαστών, ο οποίος σε νεαρή ηλικία είναι πολύ μεγάλος. Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο, που ακολουθεί όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη μέθοδο αυτή.

Toυ Στέλιου Αγγελίδη Δερματολόγου

Τα νεανικά κύτταρα παρέχουν μια συνεχή αναμόρφωση στο δέρμα, ενώ παράλληλα του προσδίδουν όγκο, σταθερότητα και ελαστικότητα. Χάρη σε αυτά τα νεανικά κύτταρα, το δέρμα παραμένει για πολύ καιρό νέο, σφριγηλό και ελαστικό.

Η σύγχρονη τάση της κοσμητικής δερματολογίας είναι η βιοδιέγερση, δηλαδή τεχνικές που ενεργοποιούν τον ίδιο μας τον οργανισμό να δράσει υπέρ της νεότητας αλλά και της υγείας μας.

Μέχρι σήμερα οι επιστήμονες χρησιμοποιούσαν ετερόλογους παράγοντες για να επιβραδύνουν τα ορατά σημάδια της γήρανσης και φυσικά έρχονταν αντιμέτωποι με την απόρριψη ή την αλλεργική αντίδραση από τα κύτταρα του ασθενούς.

Τώρα οι αυτόλογες θεραπείες καθυστερούν τη διαδικασία της γήρανσης με φυσικό τρόπο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VAMPIR LIFT- AUTOSOMA;

Είναι μια θεραπεία ιατρικής αισθητικής η οποία αξιοποιεί την επουλωτική ικανότητα του αίματος του ίδιου του ασθενούς έτσι ώστε να βιοδιεγείρει τα δερματικά κύτταρα. Χρησιμοποιεί την πληθώρα των αυξητικών παραγόντων που περιέχονται στο ‘πλάσμα’ καθώς και τη διαδικασία διέγερσης των βλαστικών κυττάρων για την αναγέννηση και την αναζωογόνηση του δέρματος το οποίο έχει υποστεί φθορά.

Με τη Θεραπεία Vampir Lift – Autosoma, ένας μικρός αριθμός αιμοπεταλίων αφαιρείται με απλή αιμοληψία και στη συνέχεια επανεγχύονται για να ενεργοποιήσουν τους ινοβλάστες που παίζουν σημαντικό ρόλο στο να παράγουν νέες πρωτεΐνες. Με αυτό τον τρόπο, τροφοδοτούμε ξανά το δέρμα μας με τα αναπαραγωγικά κύτταρα και το ίδιο μας το σώμα ώστε να ανακάμψει με φυσικό τρόπο.

Τα δέρμα ανακτά το φυσικό του σφρίγος, την ελαστικότητά του και τον αρχικό του όγκο. Επιπλέον, η μέθοδος Vampir Lift – Autosoma προσφέρει αυξημένη πυκνότητα πρωτεϊνών στο δέρμα και βελτίωση της χροιάς του. Το αποτέλεσμα είναι μια ολική αναζωογόνηση του δέρματος με φυσικό τρόπο.

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ;

Η μέθοδος Vampir Lift – Autosoma μπορεί να εφαρμοστεί με άριστα αποτελέσματα εκτός από το προσωπο, και σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος, π.χ. στο λαιμό, στο μπούστο ή στα χέρια κλπ.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ

Ενεργοποιεί την διαδικασία αναγέννησης του ιστού μέσω της:

Διέγερσης της παραγωγής νέου κολλαγόνου

Ενεργοποίηση της διαδικασίας διαίρεσης και διαφοροποίησης των μεσεγχυτικών βλαστικών κυττάρων

Διέγερσης της αγγειογέννησης (δημιουργία νέων αγγείων)

Επιταχύνει την επούλωση

ΧΡΗΣΕΙΣ

Η μέθοδος Vampir lift- autosoma μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως

Υλικό γεμίσματος – «Εμφύτευμα» (Γέμισμα ρυτίδων, Ογκομετρική αποκατάσταση)

Μεσοθεραπεία (κουρασμένο, ξηρό δέρμα κτλ) – Αλωπεκία

Μάσκα (μετά από επεμβάσεις – για ανανέωση)

Κρέμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ημέθοδος Vampir lift- autosoma διεγείρει τα κύτταρα του ασθενούς τα οποία ανανεώνουν και αναζωογονούν το δερματικό ιστό. Επομένως:

Βελτιώνεται η ελαστικότητα, το σφρίγος και η ανθεκτικότητα του δέρματος.

Βελτιώνεται η απόχρωση της επιδερμίδας.

Αναδομούνται οι ίνες του κολλαγόνου.

Μειώνονται αποτελεσματικά ρυτίδες και πτυχώσεις. Επιταχύνεται η επούλωση μετά από αισθητικές επεμβάσεις (Laser Peel).

Η φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης του ίδιου σας του κυττάρου, οδηγεί τις ρυτίδες να απαλύνονται, το δέρμα να αποκτά όγκο και να γίνεται πιο σφιχτό, πιο νεανικό και πιο φρέσκο, φυσική αναζωογόνηση εκ των έσω.

Η μέθοδος Vampir Lift – Autosoma είναι μια απολύτως φυσική μέθοδος, χωρίς κανένα κίνδυνο δυσανεξίας, ούτε αλλεργίας.

Στέλιος Αγγελίδης

Δερματολόγος

Διδάκτωρ Παν. Αθηνών

http://www.narcissusangelidis.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλες οι απαντήσεις για την τριχόπτωση!

Γιατί οι άνδρες ιδρώνουν περισσότερο από τις γυναίκες

Πως να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους;

Έξι συνήθειες που γερνούν το δέρμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν