Αθλητική εκδήλωση αλληλεγγύης για τα 4 χρόνια λειτουργίας του ΜΚΙΕ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από 13:00 ως 21:00 το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού προσκαλεί τους πολίτες σε μια αθλητική εκδήλωση αλληλεγγύης για τα 4 χρόνια λειτουργίας του στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου, Ιωνίας 96, Άλιμος, (υπό την φιλοξενία του Θουκυδίδειο Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού Αλίμου).

Με είσοδο ελεύθερη για όλους, η εκδήλωση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού περιλαμβάνει 10 αθλητικά προγράμματα στα οποία συμμετέχουν αφιλοκερδώς 12 γυμναστές. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι το εξής:

13:00 Functional Experience – Μάριος Βασιλείου
(Λειτουργικές σκήσεις για την αύξηση του μεταβολισμού μέσω της μυϊκής ενδυνάμωσης, αντοχής και εκρηκτικότητας, με στόχο την καύση του λίπους)

13:45 Pilates – Τατιάνα Δανασή
(Μέθοδος που αντιμετωπίζει ολιστικά το σώμα, στοχεύοντας στην στήριξη της σπονδυλικής στήλης, συμβάλλοντας στη σωστή στάση και κίνηση)

14:30 Body Shape – Πέπη Κουάκη
(Ασκήσεις για ολική γλυπτική σώματος με έμφαση στην ενδυνάμωση του άνω κορμού και της προαγωγής της ελαστικότητας-ευλιγισίας των αρθρώσεων)

15:15 Yoga – Βεατρίκη Βίνος
(Μια αρχαία φιλοσοφία για τη ζωή. Ένα σύστημα εξάσκησης που ενθαρρύνει και ενδυναμώνει την ένωση του σώματος, του νου και του πνεύματος)

16:00 Hips & Abs – Κατερίνα Παυλίδη
(Δυναμικό πρόγραμμα που δίνει έμφαση στις περιοχές συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων, των κοιλιακών και των γλουτών)

16:45 Flowbility – Άρτεμις Τζαβέλλα
(Ασκήσεις που συνδυάζουν ευλιγισία, δύναμη, αντοχή και ισορροπία χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος)

17:30 Pilates Functional – Κώστας Λόης
(Iδιοδεκτικές ασκήσεις με βάση το Πιλάτες, με στόχο την κινητικότητα, ενδυνάμωση και την ισορροπία των μυών και των αρθρώσεων).

18:15 Fat Burner – Βαγγέλης Έξαρχος
(Αερόβια προπόνηση: δυναμικές ασκήσεις υψηλής έντασης με ενδιάμεσες μικρές «ανάσες», για τη βελτίωση του μεταβολισμού και καύση λίπους)

19:00 Mega Danz ® Radical Fitness – Νώντας Κώνστας
(Αερόβια άσκηση για όσους αγαπούν και θέλουν να συνδυάσουν το πάθος για τη μουσική, την κίνηση και το ρυθμό μέσα από το Χορό)

19:45 Zumba® – Θάνια Κοτζαμάνη, Ντίνα Κοσενά, Katie Danganze
(Αερόβια εκγύμναση που ενσωματώνει εύκολες χορευτικές κινήσεις σε λάτιν ρυθμούς )

* Συστήνουμε να έχετε μαζί σας πετσέτα, στρωματάκι και νερό.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει για τους 350 μικρούς (0 έως 5 ετών) φίλους του ιατρείου, που στηρίζουμε κάθε μήνα, είδη όπως:

–Γάλατα Σκόνη: 1ης , 2ης, 3ης βρεφικής ηλικίας

–Ειδικά γάλατα σκόνη: για αλλεργία, για κολικούς, για την μείωση αντιγονότητας, για υσκοιλιότητα κλπ

–Παιδικές κρέμες: Φρουτόκρεμες, μπισκοτόκρεμες, φαρίν λακτέ, Δημητριακά, άνθος ορύζης, βανίλια

–Γάλα εβαπορέ: για παιδιά 6 μηνών έως 5 ετών

–Πάνες: Νο1, Νο2, Νο3, Νο4, Νο5, Νο6.

Παιδική θεατρική παράσταση Κυριακή 20/12 στην Κόρινθο

Η θεατρική ομάδα του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού παρουσιάζει στην Κόρινθο την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 13:00 μ.μ., στον Κινηματογράφο «Λαίς» (Δαμασκηνού 36, Κόρινθος), υπό την φιλοξενία του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κορίνθου, την παιδική θεατρική παράσταση, για μικρούς και μεγάλους, «Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν» του Γ. Βήχα.

Όλη η παραγωγή, συγγραφή του έργου, μουσική, κουστούμια, σκηνικά, σκηνοθεσία, κατασκευές για τα σκηνικά, είναι της ομάδας των εθελοντών μας, οι οποίοι και παίρνουν μέρος στην παράσταση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Όλες τις ανάγκες του ιατρείου θα τις βρείτε εδώ http://www.mkiellinikou.org/