Άσκηση πολιτικής μέσω facebook για την υπόθεση Φλώρου μεταξύ Πολάκη- Μπαργιώτα

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
"O tempora, o mores", έλεγαν οι αρχαίοι Ρωμαίοι αρχής γενομένης του Κικέρωνα, που με την έκφραση αυτή -στα ελληνικά- "ω εποχές, ω ήθη" ήθελε να σαρκάσει τα νέα ήθη. Έτσι κι εμείς τα τελευταία χρόνια, αντί να περιμένουμε δελτία τύπου από τα γραφεία τύπου και τις ομιλίες των βουλευτών από το ΄βήμα της Βουλής, ψάχνουμε στα προφίλ των πολιτικών στο facebook και το twitter για να βρούμε τι διαμηνύει ο ένας στον άλλον. Χθες Παύλος Πολάκης και Κώστας Μπαργιώτας αντήλλαξαν "πυρά" μέσω facebook.

Για την αποφυλάκιση Φλώρου είχε τοποθετηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί ότι δεν σεβάστηκε το ιατρικό απόρρητο του κ. Φλώρου. Για το θέμα μεταξύ άλλων τον είχε κατηγορήσει και ο βουλευτής Λάρισας με την Δημοκρατική Συμπαράταξη και γιατρός, Κώστας Μπαργιώτας.

Στη συνέχεια, όπως γνωρίζουμε, ο κ. Φλώρος συνελήφθη και πάλι και ο κ. Πολάκης έσπευσε να θυμίσει στον κ. Μπαργιώτα ότι είχε δίκιο. Μόνο που ο τελευταίος του κουνάει για άλλη μια φορά το «δάχτυλο» λέγοντας ότι η αντίρρησή του δεν είναι στην ουσία της υπόθεσης Φλώρου αλλά στη συμπεριφορά του κ. Πολάκη που θυμίζει …»σερίφη στο φαρ-ουέστ»..!

Έγραψε ο κ. Μπαργιώτας:

«Παύλο μου, τίποτα δεν κατάλαβες. Δεν είχες δίκιο. Έκανες βαρύτατο ατόπημα. Η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων και η παραβίαση του ιατρικού απορρήτου ενός πολίτη από τον υπουργό Υγείας είναι ντροπή δεν είναι μαγκιά.
Όπως ντροπή κι όχι μαγκιά είναι να ρίχνεις αυθαίρετες προβλήτες και να κρατάς διπλά βιβλία.
Πρέπει να καταλάβεις. Υπουργός σε μια δημοκρατία και Σερίφης στο φαρ-ουεστ είναι διαφορετικά πράγματα.. Ψιλά γράμματα θα μου πεις……».

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του κ. Πολάκη στην οποία ανέφερε:

ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΟΛΑ ΔΙΚΙΟ, ΠΩΣ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΗΤΑΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΦΛΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΦΥΛΑΚΗ , ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ???????????
Υπενθυμίζω και σε εσένα και όλα τα τρολ , αλλά και τα ΜΜΕ που έσταξαν φαρμάκι περί προσωπικών δεδομένων την ανάρτηση που είχα κάνει και μου κατέβασαν μετά από αναφορές¨:

«Πριν λίγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!
Δεν μίλησα δυο μέρες αφενός γιατί είμαι σε τριήμερες » διακοπές»,αφετέρου γιατί ήθελα να δω τι συμβαίνει.
Μετά από αυτό θα πω μια κουβέντα μόνο !!!
Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε έναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ, 39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!
Πρωτοετής Φοιτητής της Ιατρικής καταλαβαίνει πως αυτά είναι γνωμάτευση κατά παραγγελία προφανώς με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!
ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ,δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να «καθαρίζετε» εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!»

Η ανάρτηση:

facebook