Άσυλο Ανιάτων: Έκθεση φωτογραφίας για καλό σκοπό!

  • Iatropedia
Το Ασυλων ανιάτων οργανώνει μια έκθεση με φωτογραφίες της δημοσιογράφου ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ με τίτλο «ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΙΙΙ». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 1η Ιουλίου στην αυλή του Ιδρύματος (Αγ. Ζώνης 39, Κυψέλη) στις 20.00.

Οι φωτογραφίες της έκθεσης θα πωλούνται κατόπιν παραγγελίας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την αγορά ενός ειδικά διαμορφωμένου βαν για την ασφαλή μεταφορά των περιθαλπομένων μας.

Η έκθεση «ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΙΙΙ» θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στην μεγάλη εκστρατεία που πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE-VODAFONE-WIND) μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ».

Λειτουργίας Έκθεσης: Τετάρτη 1η Ιουλίου –Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ώρες Λειτουργίας :10.00 – 20.00

* Η Στέλλα Αλαφούζου σπούδασε «Επικοινωνία και ΜΜΕ» στο Δουβλίνο. Παράλληλα με την πρακτική της εξάσκηση, ολοκλήρωσε και το μεταπτυχιακό της στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων». Σήμερα ανήκει στη συντακτική ομάδα του protagon.gr ενώ υπογράφει τις “Ιστορίες της Λίζας” στο site της Athens Voice.

Φωτογραφίζει ό,τι της αποσπά την προσοχή. Τον Μάιο του 2012 πραγματοποίησε την πρώτη της έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Συντεταγμένες» στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και τον Ιούνιο του 2013 την δεύτερη με τίτλο «Συντεταγμένες ΙΙ» για τους σκοπούς των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού στο Ηράκλειο της Κρήτης. Όταν υπάρχει χρόνος προτιμά το σκάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν