Αρκούδες και πιγκουίνοι στα δημόσια νοσοκομεία ή απλά υπερβολές;

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Εκτός λειτουργίας είναι από το βράδυ της Κυριακής το σύστημα θέρμανσης της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας του ΓΝ Νίκαιας, όπως κατήγγειλε ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, Πάνος Παπανικολάου από την σελίδα του στο Facebook... Την ίδια ώρα, η διοίκηση του νοσοκομείου "Έλενα Βενιζέλου" αρνείται ότι κάποιες γυναίκες γέννησαν σε ...πολικό περιβάλλον.

Δεν διαπιστώθηκε κανένα σοβαρό πρόβλημα θέρμανσης στους χώρους του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»», εξήγησαν από το υπουργείο Υγείας χαρακτηρίζοντάς σχετικά δημοσίευμα ως «ανυπόστατα και αναληθή».

Συμπληρώνουν μάλιστα από την Αριστοτέλους ότι «μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οι κλιματιστικές μονάδες λειτουργούν κανονικά σε ότι αφορά τη θερμική τους απόδοση», και ότι «το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην μονάδα νεογνών την Παρασκευή αντιμετωπίστηκε εντός ολίγων ωρών».

Δείτε την καταγγελία του κ. Παπανικολάου για το Νοσοκομείο Νίκαιας:

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Παπανικολάου, εκτός από τον θεσμικό του ρόλο, είναι σοβαρός άνθρωπος και γιατρός, διευθυντής νευροχειρουργός, που δεν έχει ανάγκη ούτε τον χαρακτηρίζει να κάνει ψευδείς αναρτήσεις. Για να λέει ότι δεν υπάρχει θέρμανση στη Μονάδα, είναι βέβαιον ότι δεν υπάρχει. Το θέμα είναι γιατί και πόσο θα διαρκέσει το πρόβλημα.

Για να δούμε τι απάντηση θα στείλουν υπουργείο και διοίκηση και για αυτήν την καταγγελία. Γιατί ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζουμε!