Άρχισε το …ξήλωμα των διοικητών στα δημόσια νοσοκομεία

Την αποπομπή του κ. Γεώργιου Κυριακόπουλου, διοικητή στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας μετά από αντίστοιχη εισήγηση της 6ης ΥΠΕ. Την ίδια ώρα, την αποχώρησή του ανακοίνωσε σήμερα και ο διοικητής του Νοσοκομείου Χίου που άλλωστε αναμένεται άμεσα να αντικατασταθεί...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Την απομάκρυνση του Γεώργιου Κυριακόπουλου, διοικητή στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας μετά από αντίστοιχη εισήγηση της 6ης ΥΠΕ.

Αλλά και ο κ. Γ. Επιτροπάκης από το Σκυλίτσειο της Χίου ανακοίνωσε σήμερα στους εργαζόμενους ότι αποχωρεί. ΄Ηταν γνωστό ωστόσο από εποχής υπουργίας Π. Κουρουμπλή, ότι ετοίμαζαν και την δική του αντικατάσταση.

Η αποπομπή του διοικητή στο Μεσολόγγι, του είχε προαναγγελθεί από τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), ενώ την παύση των καθηκόντων του απαιτούσαν με τελεσίγραφό τους προς τον ίδιο και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου.

Υπήρξαν μάλιστα και κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου που κλιμακώθηκαν πριν από λίγες ημέρες με την κατάληψη του γραφείου του διοικητή.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends