Αποζημίωση 900.000 ευρώ σε 23χρονο που ταλαιπωρείται με επεμβάσεις από το 2003

  • Iatropedia
Δικαστήριο αναγνώρισε σωρεία λαθών σε επέμβαση 23χρονου για απώλεια βάρους το Νοέμβριο του 2003 και του επιδίκασε αποζημίωση μαμούθ!

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Από την επόμενη μέρα, ο άτυχος νεαρός παρουσίασε αιμορραγία, κακουχία και αναζήτησε ιατρική βοήθεα. Ακολούθησε δεύτερη επέμβαση για να διορθωθεί η βλάβη αλλά αντί αυτού παρουσιάζεται κι άλλη επιπλοκή από ιατρικό λάθος.

Ο νεαρός Στέλιος την επόμενη μέρα μπήκε σε ΜΕΘ και παρολίγο να χάσει την ζωή του από διαρροή γαστρικών υγρών. Ξαναμπάινει ως εκ τούτου για τρίτη και τέταρτη επέμβαση όπου του αφαιρείται όλο το στομάχι αλλά και πάλι δεν συνέρχεται.

Συνολικά έκανε 6 επεμβάσεις που η μία τον καθιστούσε ακόμα πιο αδύναμο από την προηγούμενη. Το 2013 οι γονείς προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη και πρόσφατα επιδικάστηκε αποζημίωση 900.000 ευρώ για την βλάβη που υπέστη αλλά και για τα χρόνια που χάνει μην μπορώντας να εργαστεί.

Ωστόσο, οι γονείς του θεωρούν ότι και αυτά τα χρήματα είναι λίγα καθώς απαιτούνται πολύ περισσότερα για να μεταβείσ ε αμερικανικό κέντρο και να βελτιώσει την κατάστασή του.