Απόψε στη Στοά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ μεγάλη συναυλία υπό την αιγίδα του ΙΣΑ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Εντυπωσιακή και με καλό σκοπό θα είναι η συναυλία αγάπης με τον Γ. Χατζηνάσιο και 300 παιδιά επί σκηνής, που θα πραγματοποιηθεί από υπό την αιγίδα του ΙΣΑ.

Πρόκειται για ένα υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Γιώργου Χατζηνάσιου και 300 παιδιών από τμήματα χορωδιών που θα ξεκινήσει στις 19:30, στο χώρο της Αγοράς του Ολυμπιακού Σταδίου (Στοά Καλατράβα).

Είναι μια μεγάλη συναυλία αγάπης που γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προώθηση του ιατρικού τουρισμού της χώρας μας και την καθιέρωση του Αμαρουσίου σε παγκόσμιο κέντρο Τουρισμού Υγείας, Άθλησης και Επιχειρηματικότητας.

«Ενώνουμε τις φωνές μας με τη νεανική ορμή για να διασπείρουμε την ελπίδα της ανάπτυξης και της προοπτικής, οριοθετώντας έτσι την επόμενη μέρα για χώρα μας που μπορεί να γίνει ένας παγκόσμιος πόλος έλξης για τον Τουρισμό Υγείας . Στο χώρο που φιλοξενήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2004, γεννιέται η νέα εποχή για το Μαρούσι και τους δημότες του, δίνοντας το έναυσμα για μια μεγαλειώδη γιορτή που σηματοδοτεί το αύριο της πόλης και της χώρας που οραματιζόμαστε», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

Η εκδήλωση συνδυάζεται με την έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων που έχει συμβάλλει στο να γίνει ένα μοναδικό πολιτιστικό υπερθέαμα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Παπαδάκης.
Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες: Σπύρου Λάμπρου (Διεύθυνση: Σπύρος Λάμπρου), Εθνικών Ωδείων Αμαρουσίου – Ηρακλείου (Διεύθυνση: Εύη Χλωρού) και Con Anima (Διεύθυνση: Ιουλία Τζαννετουλάκου).

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών από τις 06:00 το απόγευμα λεωφορεία θα πραγματοποιούν δρομολόγια με αφετηρίες:
-Το Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα)
– Το Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» ( Βασ. Όλγας 12, πλησίον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου)
-Το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης).
Τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια και για την επιστροφή μετά το πέρας της εκδήλωσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν