Αποκτήστε τέλειο βλέμμα χωρίς νυστέρι!

  • Iatropedia
Οι σακούλες με το λίπος στο κάτω βλέφαρο αλλά και οι σακούλες στα μάτια δεν έχουν ηλικία. Πολλές γυναίκες ακόμη και σε μικρές ηλικίες εμφανίζουν αυτά τα προβλήματα με συνέπεια το βλέμμα τους να δείχνει βαρύ και κουρασμένο. Διαβάστε στο επιστημονικό άρθρο που ακολουθεί πως μπορείτε να απαλλαγείτε από την χαλάρωση του δέρματος στην περιοχή των ματιών και τις σακούλες χωρίς νυστέρι.

Του Αθανάσιου Χριστόπουλου

Πλαστικού Χειρουργού

Η βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι είναι ένας συνδυασμός διαδικασιών, που χρησιμοποιεί ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός για να αντιμετωπίσει τη χαλάρωση του δέρματος του άνω και κάτω βλεφάρου και τις «σακούλες».

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Οι μέθοδοι που θα χρησιμοποιηθούν εξαρτώνται από το είδος του προβλήματος, επειδή δεν έχουν όλα τα βλέφαρα, ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει ιδιαιτερότητες.

Διόρθωση της χαλάρωσης των βλεφάρων

Εάν το πρόβλημα είναι η μικρή ή μέτρια χαλάρωση του δέρματος, αυτή διορθώνεται με κάποια είδη laser, τα οποία προκαλούν πύκνωση στο δέρμα.

Αν η χαλάρωση είναι μεγάλη, τότε η αφαίρεση του δέρματος πρέπει να είναι επεμβατική, αλλά πολύ μικρού βαθμού και επιφανειακή.

Διόρθωση σε σακούλες των βλεφάρων

Η διόρθωση στις σακούλες μπορεί να γίνει με μη επεμβατικό τρόπο με χρήση ενέσιμων υλικών. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται είναι πολύ ιδιαίτερος κι απαιτεί εξειδίκευση του πλαστικού χειρουργού.

Διόρθωση ρυτίδων γύρω από τα βλέφαρα

Η συμπληρωματική δράση του botox, όταν αυτό χρειάζεται, για τη διόρθωση κυρίως των ρυτίδων στο πόδι της χήνας, αλλά και κάποιων άλλων ρυτίδων, μπορεί να γίνει ολοκληρώνοντας το αποτέλεσμα.

Η ανάπτυξη της μη επεμβατικής βλεφαροπλαστικής και η εξέλιξή της έχουν οδηγήσει πολύ περισσότερα άτομα, που παλαιότερα δεν θα έμπαιναν σε διαδικασία βλεφαροπλαστικής, να διορθώνουν τώρα την περιοχή των βλεφάρων τους και να δίνουν αυτή τη τόσο σημαντική βελτίωση στη γενικότερη εικόνα του προσώπου.

Αθανάσιος Χριστόπουλος

Πλαστικός Χειρουργός

Μέλος της Παγκόσμιας Εταιρίας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Laser Αισθητικής Χειρουργικής (ESLAS), της Ελλ. Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, της Ελληνικής Εταιρίας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής

www.athanasioschristopoulos.com

email: anaplasis@a-a.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παιδί έχει πεταχτά αυτιά: Τι να κάνω;

Πότε η μαμά θέλει τον πλαστικό της;

Χρήσιμες συμβουλές για… στήθος νεανικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν