Απόφαση -σταθμός των εργαζομένων και της διοίκησης του νοσοκομείου Νίκαιας

  • Iatropedia
Άδειασαν τον διοικητή της 2ης ΥΠΕ οι εργαζόμενοι αλλά και η διοίκηση του νοσοκομείου "Άγιος Παντελεήμονας" της Νίκαιας αρνούμενοι να λάβουν σοβαρά υπόψη την εντολή του για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις καταγγελίες του νευροχειρουργού, Παναγιώτη Παπανικολάου για τις χαοτικές εφημερίες του νοσοκομείου.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των σφροδρών αντιδράσεων εκ μέρους της ΕΙΝΑΠ, της ΟΕΝΓΕ και του συνόλου των γιατρών που εργάζονται σε δημόσια νοσοκομεία και βιώνουν την απαξίωση των χαλασμένων μηχανημάτων και της έλλειψης προσωπικού.

Ο κ. Παπανικολάου εγκαλέστηκε από τον διοικητή της αρμόδιας 2ης ΥΠΕ επειδή προχθές σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης περιέγραψε τις ελλείψεις στο νοσοκομείο της Νίκαιας, ελλείψεις που όλοι γνωρίζουμε εδώ και χρόνια. Η ανάρτηση έγινε γνωστή στον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο οποίος επικοινώνησε με τον κ. Παπανικολάου για να πληροφορηθεί περισσότερες λεπτομέρειες και υποσχέθηκε να βοηθήσει σύντομα.

Ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ ωστόσο, απέστειλε την επόμενη μέρα έγγραφο στην διοίκηση του νοσοκομείου ζητώντας προκαταρκτική εξέταση γαι το θέμα και προκαλώντας τη μήνη των γιατρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν η παρενόχληση μπαίνει στην ιατρική! Πως τιμωρήθηκε Πανεπιστημιακός γιατρός

Έρχεται το τέλος του δημόσιου ΕΣΥ; Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι