Απίστευτο: Έλεγχοι τρόικας με …Άδωνι στα νοσοκομεία! Αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Αγία Σοφία

  • Iatropedia
Έτριβαν τα μάτια τους εργαζόμενοι του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία όταν το πρωί είδαν τον υπουργό Υγείας να περνά την πύλη του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία συνοδευόμενος από… εκπροσώπους της τρόικας

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Σε εποχή μνημονίου το βλέπουμε και αυτό! Ελέγχους ακόμη και στα ελληνικά νοσοκομεία κάνουν οι τροικανοί για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει και να πάρουν τις… αποφάσεις τους οι οποίες θα υλοποιηθούν στη συνέχεια από την ελληνική κυβέρνηση.

Έγκυρες πληροφορίες του iatropedia.gr αναφέρουν ότι ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το πρωί αιφνιδίως το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία με αντιπροσώπους της τρόικας οι οποίοι επιχείρησαν να δουν από κοντά τη λειτουργία του νοσοκομείου. Συνομίλησαν με στελέχη αλλά και το διοικητή του νοσοκομείου για το καθεστώς εφημερίας και λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Να σημειωθεί ότι οι τροικανοί καιρό τώρα έχουν βάλει στο μάτι τις εφημερίες των νοσοκομείων του ΕΣΥ. Δεν είναι τυχαίο ότι τα κονδύλια μειώνονται συστηματικά εδώ και καιρό με συνέπεια είτε να μη βγαίνουν τα προγράμματα εφημέρευσης είτε να μένουν απλήρωτοι οι γιατροί.

Δεν είναι τυχαίο ότι κατά την επίσκεψη και περιήγηση τους στο Αγία Σοφία ήλεγξαν λεπτομερώς τα οικονομικά του νοσηλευτικού ιδρύματος, εξέτασαν τις περικοπές που έχουν γίνει ενώ ενδιαφέρθηκαν δεόντως να μάθουν για το ανθρώπινο δυναμικό.

Άλλωστε μόλις χθες σύμφωνα με πληροφορίες του iatropedia.gr και η ομάδα κρούσης της Ε.Ε. η γνωστή Task Force πραγματοποίησε σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας όπου εξετάσθηκε λεπτομερώς το θέμα του ανθρώπινου δυναμικού των νοσοκομείων αλλά και του τρόπου λειτουργίας τους.

Μ αυτά και μ αυτά βέβαια στο μέλλον είναι όλα ανοικτά…

Πάντως ο υπουργός Υγείας μετά την αποκάλυψη του iatropedia.gr για την επίσκεψη της τρόικας στο Αγία Σοφία, για να κατευνάσει τα πνεύματα, αναγκάστηκε να δημοσιοποιήσει την επίσκεψη με επίσημη ανακοίνωση λέγοντας ωστόσο ότι πρόκειται για σύσκεψη με την Task Force.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται νομοσχέδιο για όλες τις αλλαγές στο φάρμακο! Πως θα συνταγογραφούν οι γιατροί

Χημειοθεραπείες έγκλημα στον Ευαγγελισμό! Γιατί λιποθυμούν οι εργαζόμενοι;

Έλεγχοι στις φυσικοθεραπείες για υπερβάσεις! Ετοιμάζεται νέο ψαλίδι

Δωρεάν φάρμακα για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας δίνει ο ΣΦΕΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν