Απίστευτο: Έκοψαν το ρεύμα σε 59χρονο βαριά ασθενή και άνεργο!

  • Iatropedia
Χωρίς ρεύμα άφησαν 59χρονο βαριά πάσχοντα και μάλιστα μακροχρόνια άνεργο οι αρμόδιοι της ΔΕΗ, όπως καταγγέλλουν οι υπεύθυνοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Πριν όμως η ΔΕΗ διακόψει την παροχή ρεύματος, διαδραματίσθηκαν τραγικές εικόνες με την … αστυνομία να υπερασπίζεται την επιχείρηση. Δείτε τι περιγράφουν οι υπεύθυνοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού που ζητούν τη βοήθεια των πολιτών

Πριν λίγα 24ωρα ένας 59χρονος ασθενής του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού δέχτηκε την επίσκεψη συνεργείου της ΔΕΗ για να του κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο ασθενής αντέδρασε και το συνεργείο αποχώρισε για να επιστρέψει μετά από λίγη ώρα με την συνοδεία 4 αστυνομικών. Όπως αναφέρουν οι απασχολούμενοι στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, οι αστυνομικοί «απείλησαν» τον ασθενή ότι εάν δεν σταματήσει να «αντιστέκεται» ίσως του γίνει μήνυση, με αποτέλεσμα να πάει στο τμήμα και να κάτσει εκεί μέχρι το επόμενο πρωί, ωσότου εκδικαστεί το αυτόφωρο.

Μετά αυτόν τον εκφοβισμό, το συνεργείο προχώρησε στην διακοπή του ρεύματος, παρότι ο ασθενής προσπαθούσε να τους εξηγήσει την δύσκολη οικονομική, φυσική και ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται.

Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος είναι μακροχρόνια άνεργος, για 5 συνεχή χρόνια, πάσχει από διαγνωσμένη κατάθλιψη και εκφυλιστική ρευματοειδή αρθρίτιδα. Χαρακτηριστικό της κατάστασής του είναι το γεγονός ότι βρέθηκε στην δυσχερή θέση να του πληρώνει το ενοίκιο ο 85χρονος πατέρας του, με τα λίγα χρήματα που παίρνει από τη σύνταξη του.

Ο ασθενής χρωστάει 40,000 ευρώ στην εφορία από την προηγούμενη επαγγελματική του ενασχόληση, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Στην ΔΕΗ το χρέος έχει φτάσει στα 2,075 ευρώ. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, εξαιτόας αυτού του χρέους, αδυνατεί να βγάλει βιβλιάριο της πρόνοιας με αποτέλεσμα να μην έχει κανένα εισόδημα από οπουδήποτε και να σιτίζεται από τα συσσίτια της ενορίας του.

Οι υπεύθυνοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού ζητούν τη βοήθεια των πολιτών ώστε να υπάρξει μαζική διαμαρτυρία στη ΔΕΗ και να λυθεί το πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έρχεται νέο τσεκούρι στους μισθούς του ΕΣΥ! Τι χάνουν οι εργαζόμενοι

ΙΣΑ κατά Σκοπούλη: «Να φύγει τώρα από την κυβέρνηση»! Όλο το παρασκήνιο και οι κατηγορίες

Έρχεται η τρόικα! Τι θα ελέγξει στην Υγεία

Οι καλοήθεις παθήσεις του μαστού που συνδέονται με κίνδυνο καρκίνου

Γιατί υπερηφανευόμαστε για τις ερωτικές μας επιδόσεις

ΕΟΠΥΥ: ποιοι δικαιούνται δωρεάν φιλοξενία σε κατασκηνώσεις. Όλα τα δικαιολογητικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν