Απεβίωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Merck Γιάννης Βλόντζος

  • Γιάννα Σουλάκη
Γιάννης Βλόντζος
Την απώλεια ενός σημαντικού στελέχους της, θρηνεί ο κλάδος των φαρμακευτικών επιχειρήσεων. Την Πέμπτη έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρείας Merck Γιάννης Βλόντζος.

‘Εχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Γιάννης Βλόντζος. ‘Ενα εξέχων στέλεχος με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον φαρμακευτικό κλάδο.

Η εταιρεία Merck εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο Γιάννης Βλόντζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck Ελλάδος απεβίωσε χθες.

Η οικογένεια της Merck θρηνεί την απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου και επαγγελματία και από σήμερα είναι φτωχότερη. Η σκέψη μας είναι κοντά στην οικογένειά του.

Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στο φαρμακευτικό κλάδο, ο Γιάννης Βλόντζος υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από συναδέλφους και συνεργάτες στο χώρο της Υγείας και υπηρέτησε όλες τις θέσεις που ανέλαβε με επιτυχία και αίσθηση καθήκοντος.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιουνίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 10π.μ. Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στη Φλόγα – Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.