Απάντηση του Παύλου Πολάκη στις κατηγορίες της ΝΔ για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης κάνει λόγω για "ψεύδη", για "νέμεση" που έρχεται και δείχνει κατανόηση στο ...φόβο που εκφράζουν αλλά προειδοποιεί προς κάθε κατεύθυνση ότι έρχεται και "βαρύς χειμώνας"...

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας:

Σε σχέση με την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τα πρωτοφανή ψεύδη που κατέθεσε χθες ο υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ- και μέλος της ΝΔ κατά δήλωση του ιδίου- κ. Σταμάτης Πουλής στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που ερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας, έχω να δηλώσω τα εξής:

1. Η ελληνική κοινωνία κατάλαβε χθες ότι αυτή η κυβέρνηση είναι η μόνη η οποία μπορεί και θα καθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα το απόστημα της διαφθοράς που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ, το οποίο για πάνω από είκοσι χρόνια αποτέλεσε τον μαυσωλείο διαπλοκής,  ελέγχου των Μέσων Ενημέρωσης λόγω της σκανδαλώδους διαφήμισης αλλά και προνομιακό πεδίο διορισμών «ημετέρων».

2.Οι έρευνες από τις δικαστικές αρχές που με καθυστέρηση ενάμιση χρόνου από τότε που έγιναν οι πρώτες καταγγελίες από εμάς  ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα παράλληλα με τα στοιχεία που βγαίνουν στο φώς από τις εργασίες της εξεταστικής.

3.Η πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί έχει κάνει τόσο τις προηγούμενες ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας όσο και μια ομάδα ανώτερων υπαλλήλων του ΚΕΕΛΠΝΟ με οργανική σχέση, ρόλο και απολαβές από το φαγοπότι των προηγούμενων χρόνων ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ (ήδη τρείς έχουν απολυθεί).

ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ το πόνο τους για την εξουσία και το χρήμα που έχασαν…

ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΑ το φόβο για τη νέμεση που έρχεται…

4.Για αυτό το λόγο ΚΟΨΤΕ ΠΙΤΕΣ, πετάξτε λάσπη στα ΜΜΕ που ταΐζατε πριν για όσο καιρό μπορείτε ακόμα, αλλά ταυτόχρονα πάρτε και προμήθειες για το xειμώνα που έρχεται… θα κάνει πολύ κρύο….

ΥΓ. Όσα στοιχεία η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας συνέλλεξε ως όφειλε από τις εκθέσεις των επιθεωρητών, τα αρχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, τα αρχεία του Υπουργείου Υγείας,  πλέον βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελέων και της εξεταστικής επιτροπής. Το ποιοι  παραποίησαν στοιχεία ή έκρυβαν κούτες στα σπίτια τους ή ψευδομαρτυρούσαν ή έβγαζαν λεφτά σε τράπεζες του εξωτερικού θα αποδειχθεί πολύ σύντομα… ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ.

Παύλος Πολάκης

Αν. Υπουργός Υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν