Ανυπόστατη ή όχι, κάποιοι μεταδίδουν φήμη που θέλει το Μαξίμου να καθυστερεί ραντεβού στον Παύλο Πολάκη

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Πάντως η φήμη έρχεται να συμπληρώσει δημοσιεύματα του πολιτικού ρεπορτάζ στην Εφημερίδα των Συντακτών, το Έθνος, Τα Νέα και στην Αυγή που αναφέρονται σε δυσαρέσκεια και αρνητικό κλίμα για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Βεβαίως οι συνάδελφοι του πολιτικού ρεπορτάζ γνωρίζουν καλύτερα τα εσωτερικά των κομμάτων αλλά εγώ προσωπικά αν δεν ακούσω ή δω κάποια πράξη επιβεβαίωσης όλων αυτών, θα διατηρήσω επιφυλάξεις. Είναι άλλωστε γνωστή η προσωπική σχέση του πρωθυπουργού με τον αναπληρωτή υπουργό αλλά και η αποδοχή του από μεγάλο μέρος όχι μόνο των συναδέλφων του στην κυβέρνηση αλλά και πολιτών που «καμαρώνουν» την στάση και το ύφος του.

Η φήμη που μένει να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί, αναφέρει ότι ο κ. Πολάκης έχει ζητήσει ραντεβού από τον κ. Τσίπρα και το γραφείο του πρωθυπουργού δεν έχει απαντήσει…

Πάντως όπως αναφέρει στα Νέα, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μανιάτης (που καλύπτει ΚΚΕ και γενικά Αριστερά), ο κ. Πολάκης θα έχει την τύχη του Καμμένου! Επικαλούμενος μάλιστα «ένα τμήμα στελεχών του κυβερνώντος κόμματος δεν βλέπει θετικά τον προσωπικό ανένδοτο αγώνα του Πολάκη… ενώ συν τοις άλλοις μετατοπίζει την ατζέντα και τα όποια επιτεύγματα της κυβέρνησης σε μια συζήτηση που δεν έχει θετική έκβαση» συντατυτίζεται με όσα έχει γράψει στην Αυγή και ο κ. Πετρόπουλος.