Ανδρονίκη Θεοφιλάτου: Διευθύντρια υπηρεσίας του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει στοχοποίηση

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
"Έχω στοχοποιηθεί από τον υπουργό" κατήγγειλε η διευθύντρια του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του ΚΕΕΛΠΝΟ, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου και συνέχισε: "Μου ζητήθηκε να καταθέσω ψευδώς ότι 23 άτομα είχαν υπαλληλική σχέση είπε και έκανε λόγο για προσωπικό και επαγγελματικό μπούλινγκ".

Από συνεργάτη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, υποστηρίζει ότι δέχεται πιέσεις η κυρία Θεοφιλάτου, ώστε να πει …ψέματα σε υπόθεση που αφορά τον πρώην υπουργό Άδωνι Γεργιάδη.

Καταθέτοντας η κυρία Θεοφιλάτου στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, ανέφερε ότι δέχτηκε πιέσεις για να αναφέρει ψευδώς ότι 23 άτομα είχαν υπαλληλική σχέση με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Και η ομολογία της αυτή, προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα, ο οποίος αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του Documento και ισχυρίστηκε ότι κάποιοι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν συγγενείς της.

Αιτία ο Παύλος Πολάκης

Η κυρία Θεοφιλάτου δήλωσε ότι έχει στοχοποιηθεί από τον κ. Πολάκη επειδή της ζητήθηκε, μέσω του ειδικού συμβούλου του αναπληρωτή, να πει ότι οι 23 ήταν υπάλληλοι και ότι εκείνη αρνήθηκε να το κάνει.

«Στοχοποιήθηκα από τον κ. Πολάκη» είπε η κυρία Θεοφιλάτου και συνέχισε: «Μου ζητήθηκε μέσω του ειδικού συμβούλου να απαντήσω ότι ήταν υπάλληλοι οι 23». Η διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ δήλωσε δε ότι «δεν ήταν υπάλληλοι».

«Σας εξηγώ τη στοχοποίησή μου» είπε και συνέχισε λέγοντας ότι της ασκήθηκε πίεση την ημέρα που ήρθε έγγραφο από ειδικό μετακλητό και τώρα σύμβουλο επί των οικονομικών στο ΚΕΕΛΠΝΟ, προκειμένου να απαντήσουμε ότι είναι υπαλληλική η σχέση. «Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις για πίεση προς τους υπαλλήλους» κατήγγειλε η κυρία Θεοφιλάτου.

Ο Γιώργος Γεωργαντάς, βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, παρενέβη λέγοντας ότι έχουμε απόπειρα τέλεσης ποινικού αδικήματος.

Η κυρία Θεοφιλάτου επισήμανε ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα καθώς δεν τηρούνται νόμιμες διαδικασίες και κατήγγειλε συνεχείς επιθέσεις με χαρακτηρισμούς ενώπιον τρίτων και έκανε λόγο για καθημερινό, προσωπικό και επαγγελματικό μπούλινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν