Ανδρέας Λοβέρδος: “στηρίζω Βαγγέλη”

  • Iatropedia
Με μια αιφνιδιαστική κοινή συνέντευξη τύπου ο υπουργός υγείας Α. Λοβέρδος και ο υπουργός οικονομικών Ε. Βενιζέλος, δήλωσαν ότι συμπορεύονται σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, αφήνοντας ...προς το παρόν στην άκρη τις προσωπικές , πολιτικές τους φιλοδοξίες.

Μέσα σε κλίμα αμοιβαίων φιλοφρονήσεων, Ανδρέας Λοβέρδος και Ευάγγελος Βενιζέλος, δήλωσαν ,ότι το επόμενο διάστημα θα συμπορευθούν στηρίζοντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση Παπαδήμου. Όπως είπε ο υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος, αφού αναφέρθηκε λεπτομερώς στην κοινή προσωπική πορεία του με τον Ε. Βενιζέλο, : “με τον Βαγγέλη, συμπορευόμαστε για το καλό της χώρας και της παράταξης”.

Ωστόσο όπως με νόημα διευκρίνισε ο κ. Λοβέρδος, “μόλις ολοκληρωθεί το καθηκοντολόγιο της χώρας θα διατυπώσουμε τις απόψεις μας”. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την πλευρά του επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή: “οι μικρές κομματικές επιδιώξεις μοιάζουν ανούσιες μέχρι να σταθεροποιηθεί η χώρα”.

Πάντως όπως όλα δείχνουν ο Α. Λοβέρδος μπορεί να τείνει χείρα φιλίας στον κ. Βενιζέλο, φαίνεται όμως πως πρόκειται για μια προσωρινή ανακωχή έως ότου εξασφαλιστεί το πακέτο βοήθειας και ξεκαθαριστεί το πολιτικό τοπίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν