Άνδρας έπεσε από τον 4ο στον 3ο όροφο στο Ασκληπιείο! Γλίτωσε μόνο με κάταγμα – Τι καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ασκληπιείο
Παραλίγο τραγωδία προχθές στο Ασκληπιείο Βούλας, όταν ένας εργαζόμενος στο νοσοκομείο έπεσε από τον τέταρτο όροφο στον τρίτο του κεντρικού κτιρίου του Νοσοκομείου, κάνοντας τη δουλειά του, "γλιτώνοντας" με κάταγμα στο μηριαίο οστό.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για το περιστατικό:

Τη Τρίτη 22/5/2018 νωρίς το πρωί, συνάδελφος συμβασιούχος ΟΑΕΔ στο Ασκληπιείο Βούλας, έπεσε από τον τέταρτο όροφο στον τρίτο του κεντρικού κτιρίου του Νοσοκομείου, κάνοντας τη δουλειά του, «γλιτώνοντας» με κάταγμα στο μηριαίο.

Δυστυχώς! Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα, ωστόσο ας μην υποτιμάται και ο σοβαρότατος τραυματισμός!

Στο Ασκληπιείο Βούλας γίνονται έργα από δωρεές, χωρίς οι εργολάβοι να τηρούν τους όρους υγιεινής και ασφάλειας προφανώς! Τα πάντα, θυσία στον εντυπωσιασμό, στις κορδέλες των εγκαινίων! Ακόμα και το στοιχειώδες, ότι στα εργοτάξια, αποκλείεται η πρόσβαση λόγω επικινδυνότητας, δεν τηρήθηκε!

Πως προστατεύτηκε ο συνάδελφος;

Ποιός ήταν υποχρεωμένος να τον προστατέψει; Ευθύνες υπάρχουν; Θα αναζητηθούν; Ή δεν πειράζει; Μπροστά στην επικοινωνιακή ανάγκη να εμφανίσουμε έργα στα Δημόσια Νοσοκομεία, ας υπάρξουν και θύματα!

Υπουργείο Υγείας και Διοίκηση θα πρέπει να ‘χουν υπόψη τους, ότι δεν αρκούν τα έργα, χωρίς το ανθρώπινο κεφάλαιο, καθοριστικός παράγοντας και μάλιστα σε χώρους ζωτικής σημασίας, όπως τα Νοσοκομεία.

Η Υγεία ως Κοινωνικό Αγαθό ή ως προϊόν;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν