«Ανάβει» η Φλόγα και στον χώρο της Μόδας

  • Iatropedia
Επίδειξη μόδας- φιλανθρωπικό γκαλά στον πολυχώρο «Έβδομος» (Καραγιώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά) με σκοπό την υποστήριξη του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Φλόγα θα πραγματοποιηθεί τηνΔευτέρα 04/05 και ώρα 8.00 μμ

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Ε και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Πατούλης Γιώργος.

Με πολλή αγάπη και μεράκι, η εκδήλωση αυτή παρουσιάζει πρωτότυπες δημιουργίες φορεμένες από «φίλους» της Φλόγας –επώνυμους επαγγελματίες του modeling, καθημερινούς ανθρώπους που «ανεβαίνουν» στην πασαρέλα αλλά και παιδιά- και υπόσχεται ένα «σικ» αποτέλεσμα και διασκέδαση με την συνοδεία μουσικής και ποτών.

Κυρίως όμως, υπόσχεται να δώσει ένα «μάθημα» θέλησης για προσφορά και κοινωνική αλληλεγγύη για τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

H Φλόγα αποτελεί ένα καθαρά εθελοντικό σύλλογο γονιών παιδιών με καρκίνο. Η Φλόγα από την ίδρυση της αγωνίζεται για τα δικαιώματα των παιδιών με καρκίνο και για την παροχή σε αυτά της καλύτερης δυνατής, ψυχικής, ιατρικής και κοινωνικής φροντίδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν