Ανάρπαστες οι «ροζ» σελίδες στο ίντερνετ

  • Iatropedia
Ανυπολόγιστες κοινωνικές διαστάσεις φαίνεται ότι λαμβάνει πια η συστηματική και υπερβολική παρακολούθηση πορνογραφικών σελίδων στο ίντερνετ τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες.

Έρευνα που πραγματοποίησαν ειδικοί στο πανεπιστήμιο του Σύδνεϋ έδειξε ότι μία στις τρεις γυναίκες και επτά στους δέκα άνδρες βλέπουν πορνό στο διαδίκτυο.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο γίνεται πρόβλημα επισημαίνουν οι ειδικοί ότι πραγματοποιείται χωρίς όρια και συστηματικά καθώς επηρεάζονται δουλειά, οικονομικά, προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις.

Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου της Αυστραλίας στην έρευνα τους διαπίστωσαν ότι πολλοί άνδρες αλλά και γυναίκες περνούν 16 με 18 ώρες της ημέρας στο ίντερνετ βλέποντας πορνογραφικό υλικό και χωρίς να κάνουν καμία δραστηριότητα.

Το ζήτημα έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της μεγάλης διαθεσιμότητας «ροζ» σελίδων στο ίντερνετ με αποτέλεσμα πολλοί να παρουσιάζουν και εθισμό.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν πως το «κόλλημα» με τις ροζ σελίδες δεν αφορά συγκεκριμένες κοινωνικές τάξεις αλλά αφορά όλο τον πληθυσμό ανεξάρτητα από επάγγελμα και κοινωνική θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν