Ανακοίνωση της MIG για την αγωγή του κ. Αποστολόπουλου

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η MIG εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας απαντά στην «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» σχετικά με τη διαδικασία πώλησης του «ΥΓΕΙΑ», κατηγορώντας την εταιρεία ότι «με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της MIG:

«Με αφορμή το θόρυβο που έγινε τις τελευταίες ημέρες για την αγωγή της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» (μετόχου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. κατά 39,15 %), μεταξύ άλλων και κατά της MIG, η MIG δηλώνει:

Έχοντας αποτύχει να αποκτήσει το 30% του ΥΓΕΙΑ στην τιμή των 0,45€ και αδυνατώντας προφανώς να επανέλθει με καινούρια δημόσια πρόταση σε τιμή υψηλότερηαπό τα 0,92€ που έχουν ήδη προσφερθεί, η «Εταιρεία Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» με αβάσιμα νομικά επιχειρήματα επέλεξε την δικαστική οδό για λόγους εντυπώσεων.

Εάν το πραγματικό ενδιαφέρον της «Εταιρείας Συμμετοχών Γ. Αποστολόπουλος Α.Ε.» είναι η εξαγορά του ΥΓΕΙΑ, ο δρόμος είναι πάντα ανοιχτός για την προσφορά υψηλότερου τιμήματος σε μετρητά. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν