Ανάκληση ΕΦΕΤ για γνωστό προϊόν ξηρών καρπών: Βρέθηκαν προνύμφες στην συσκευασία!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
ΕΦΕΤ
Καλούνται οι πολίτες που το έχουν ήδη προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) γνωστοποιεί την απόφασή του να ανακαλέσει άμεσα από την αγορά ένα προϊόν συσκευασμένων ξηρών καρπών «μετά από μακροσκοπικό έλεγχο διαπιστώθηκε η παρουσία νεκρών προνυμφών και υφών τους μέσα στη συσκευασία».

Πρόκειται για το προϊόν «Go Nutz- KARAGIANNIS, Πίνατς-Ψημένα και αλατισμένα με υποκατάστατο άλατος» των 220g με στοιχεία: ημερομηνία λήξης: 10/12/23 και LOT 221210.

ΕΦΕΤ

Η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ για το «Go Nutz- KARAGIANNIS, Πίνατς-Ψημένα και αλατισμένα  με υποκατάστατο άλατος»

Ενημέρωση Ανάκλησης Πίνατς 

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του Ε.Φ.Ε.Τ., κατά τη  διενέργεια επιθεώρησης στο πλαίσιο διερεύνησης αναφοράς καταναλωτή, προέβη  σε έλεγχο του τροφίμου «Go Nutz- KARAGIANNIS, Πίνατς-Ψημένα και αλατισμένα  με υποκατάστατο άλατος» των 220g με στοιχεία: ημερομηνία λήξης: 10/12/23 και  LOT 221210. To προϊόν επεξεργάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την  «ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε», (ΞΗΡΟΚΑΡΠ), 4ο χλμ Αμφιλοχίας 

Αγρινίου και διακινείται από τη ΜΕΤΡΟ (My Market). Μετά από μακροσκοπικό έλεγχο διαπιστώθηκε η παρουσία νεκρών προνυμφών και υφών τους μέσα στη συσκευασία. 

Η επιχείρηση έχει ήδη προβεί σε ενέργειες για την ανάκληση του εν λόγω προϊόντος από την αγορά. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. εποπτεύει τη διαδικασία ανάκλησης ενώ ήδη βρίσκονται  σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. 

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τo ανωτέρω προϊόν (φωτογραφίες κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν