Αναδιοργάνωση στο Νοσοκομείο Καρπάθου με νέο οργανισμό

  • Γιάννα Σουλάκη
νοσοκομείο Καρπάθου
Λειτουργική υπόσταση αποκτά το Γενικό Νοσοκομείο "Αγ.Ιωάννης ο Καρπάθιος" μετά από τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του νέου οργανισμού λειτουργίας.

Με τη χθεσινή δημοσίευση στο ΦΕΚ (1092/2-4-2019) του οργανισμού του νέου Γενικού Νοσοκομείου Καρπάθου «Άγ. Ιωάννης ο Καρπάθιος», αποκτά πλέον και λειτουργική υπόσταση, «ένα έργο-πνοή για τη δημόσια Υγεία και τους πολίτες μιας ακόμα απομακρυσμένης περιοχής της χώρας», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Μετά την ολοκλήρωση των έργων από την «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚτΥπ), από τα οποία το μόνο που απομένει είναι η ασφαλτόστρωση του δρόμου πρόσβασης και εισόδου στο Νοσοκομείο, η δημοσίευση του οργανισμού της Μονάδας έρχεται να επισπεύσει την στελέχωση και λειτουργία της, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία εγκαινίων της.

«Για άλλη μια φορά υλοποιούμε ότι εξαγγέλλουμε και δεν θα σταματήσουμε αν δεν παραδώσουμε στους συμπολίτες μας ένα δημόσιο σύστημα Υγείας αντάξιο των θυσιών και των κόπων τους, όσο χρόνο, δουλειά και χρήματα χρειαστεί αυτό για να γίνει», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο αναπλ. υπουργός Υγείας.