Αν. Λοβέρδος: «Τέλος η αναμονή προχωρώ σε πολιτική ενέργεια!»

  • Iatropedia
Μετά από πολύμηνες συζητήσεις για τη στάση που θα τηρήσει ο πρώην υπουργός Υγείας και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος απέναντι στις εξελίξεις στο κόμμα αλλά και απέναντι στον Ευάγγελο Βενιζέλο, η πολιτική του ενέργεια είναι πια γεγονός. Την ανακοινώνει ο ίδιος μέσα από το βιβλίο του που αναμένεται να βρίσκεται αύριο στα βιβλιοπωλεία. Πρόκειται για μια έκδοση που περιλαμβάνει τις θέσεις της Νέας Ελληνικής Ανόρθωσης που αποτελεί ουσιαστικά και το όνομα της πολιτικής του ενέργειας, όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει.

Ο πρώην υπουργός δε διστάζει να προτρέψει όσους επιχειρηματολογούν ότι ο δανεισμός είναι η μόνο πορεία προς την ανάπτυξη της χώρας, να αποχωρήσουν και να δώσουν τη θέση τους σε άλλους που μπορούν να δώσουν τη μάχη. Μιλά για την αναμονή του που τελείωσε περιμένοντας να πάρουν και άλλες πολιτικές δυνάμεις πρωτοβουλίες για την αλλαγή της πορείας της χώρας, ενώ κατηγορεί και για ανικανότητα τα πολιτικά κόμματα για να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.

Τι προτείνει ως Εθνικό Σχέδιο για την ανόρθωση της χώρας στο βιβλίο του, τι λέει για τα στελέχη των κομμάτων αλλά και τι έκανε και τι θα κάνει ο ίδιος στο άμεσο μέλλον.

Με σκληρή πολιτική γλώσσα αναφέρεται ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος στα όσα έγιναν μέχρι να φθάσουμε στο μνημόνιο αλλά και στις κινήσεις που έγιναν από τα πολιτικά κόμματα, με αποτέλεσμα σήμερα η χώρα να βρίσκεται λίγο πριν την κατάρρευση.

Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι είχε προβεί σε πρωτοβουλίες προκειμένου να κινητοποιηθούν και άλλες πολιτικές δυνάμεις και να εφαρμοσθεί ένα νέο εθνικό σχέδιο για τη χώρα που θα έχει ως βασικό άξονα την ανάπτυξη. Πρωτοβουλίες «για την ανάγκη να προχωρήσεις οι μεταρρυθμίσεις, να δοθεί μάχη κατά του συντεχνιασμού και να υπάρξει εθνική κυβερνητική συνεννόηση».

Ωστόσο όπως υπογραμμίζει: «Η αναμονή μου, όμως λαμβάνει τέλος. Σε ότι αφορά τις προθέσεις μου, η έκδοση των θέσεων για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση συνιστά πολιτική ενέργεια».

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ για την κίνηση Λοβέρδου στο newsit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν