Αλλάζουν οι διοικητές των νοσοκομείων! Πως θα επιλέξει ο Άδωνις

  • Iatropedia
Καιρό τώρα η αγορά Υγείας περιμένει να αλλάξουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων δεδομένου ότι η κυβέρνηση είχε κάνει πρόσκληση σε νέα στελέχη για χιλιάδες είχαν κάνει σχετική αίτηση. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ετοιμάζεται τώρα να προχωρήσει σε αλλαγές

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Αργά και σταδιακά αναμένεται να αλλάξουν τελικά οι διοικητές των νοσοκομείων καθώς όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αρχικά θα διορισθούν νέοι διοικητές σε νοσοκομεία που παρουσιάζουν κενό όπως για παράδειγμα στο Παναρκαδικό νοσοκομείο που παραμένει ακέφαλο από τότε που απομακρύνθηκε η διοικήτρια μετά το επεισόδιο με τη Χρυσή Αυγή.Πρόκειται έτσι να καλυφθούν κοντά στις 20 θέσεις διοικητών κάτι που αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Θα ακολουθήσουν τα επόμενα νοσοκομεία και ειδικά όσα οι διοικητές τους δεν έπραξαν τα …δεόντα. Δεν θεωρούνται δηλαδή αποτελεσματικοί δεδομένων και των μνημονίων που έχουν υπογράψει για την αυστηρή τήρηση των προϋπολογισμών.

Ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι θα αξιοποιηθεί η λίστα που έχει καταρτισθεί από την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας και προέρχεται από στελέχη της αγοράς που έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση μετά την προκήρυξη που είχε γίνει. Βέβαια η λίστα έχει φιλτραριστεί καθώς αφαιρέθηκαν ονόματα που προέρχονται από το χώρο της ΔΗΜΑΡ μετά και την αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση.

Κατά την προσφιλή του τακτική ο Άδωνις Γεωργιάδης θα συναντήσει ο ίδιος τους νέους διοικητές για οδηγίες προς …ναυτιλομένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σάρωση στο ΕΣΥ εν μέσω θέρους! Έρχονται οι συγχωνεύσεις, τα λουκέτα και η διαθεσιμότητα

Ποιοι επαγγέλματα στην Υγεία θα έχουν ζήτηση τα επόμενα χρόνια. Τι έδειξε μελέτη

Πονάει δόντι βγάλει …δόντι! ΕΟΠΥΥ χωρίς οδοντιατρική περίθαλψη. Τι σχεδιάζεται

Άδωνις για διαθεσιμότητα στα νοσοκομεία: Πότε θα μετακινηθούν οι 1250 εργαζόμενοι!