Ακέφαλος ο ΟΚΑΝΑ: Δεκτή έγινε από Άδωνι η παραίτηση Μαλλιώρη!

  • Iatropedia
Δεκτή έκανε την παραίτηση της Μένη Μαλλίωρη ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την μαύρη τρύπα που εντοπίσθηκε στον Οργανισμό Καταπολέμησης κατά των Ναρκωτικών

Ένα 24ωρο μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για την μαύρη τρύπα στον Οργανισμό ο Άδωνις Γεωργιάδης αποδέχτηκε τελικώς την παραίτηση που υπέβαλλε η κ.Μ.Μαλλιώρη μέσα από βαριές αλληλοκατηγορίες που αντάλλαξε με την υφυπουργό υγείας Ζέτα Μακρή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η υφυπουργός Υγείας κατήγγειλε σε συνέντευξη Τύπου ότι αναζητούνται συνολικά…8,5 εκατ. ευρώ! Με έγγραφα που παρουσίασε υποστήριξε ότι αναζητούνται καταρχάς 5 εκατ. ευρώ από σύμβαση που είχε συνάψει το ΚΕΕΛΠΝΟ με τον ΟΚΑΝΑ συνολικά 20 εκατ. ευρώ.

Όμως κάποια στιγμή ο ΟΚΑΝΑ μονομερώς τροποποίησε τη σύμβαση ενώ ήδη είχε εισπράξει 10 εκατ. ευρώ. Έτσι το ΚΕΕΛΠΝΟ προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης. Τότε διαπιστώθηκε -σύμφωνα με την κ.Μακρή- ότι είχαν αξιοποιηθεί μόνο τα 5 εκατ. ευρώ ενώ τα υπόλοιπα 5 αγνοούνται.

Ταυτόχρονα η υφυπουργός Υγείας περιέγραψε άλλα μία ύποπτη μαύρη τρύπα στο Οργανισμό ύψους 3,4 εκατ. ευρώ, τρύπα που προκύπτει από κονδύλι που προορίζονταν για τα Κέντρα Πρόληψης αλλά δε διατέθηκαν ποτέ. Με συνέπεια σήμερα να μην υπάρχουν στους λογαριασμούς του ΟΚΑΝΑ.

Να σημειωθεί ότι ο φάκελος έχει κατατεθεί στον εισαγγελέα.