Αυτοδιαψεύδεται το ΙΚΑ για τα σκάνδαλα!

  • Iatropedia
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μεγάλο Ίδρυμα στο οποίο εντάσσονταν εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, κοντά στα 5,5 εκατ. Στο εν λόγω ίδρυμα επί σειρά ετών γίνονταν αμέτρητα ...γλέντια με χρήματα των ασφαλισμένων που δεν γνώριζαν τίποτε. Και ενώ η ίδια η διοίκηση επί σειρά ετών γνώριζε γι αυτά τα πάρτι αλλά έκανε τα στραβά μάτια, αποφάσισε κάποια στιγμή να αρχίσει να τα αποκαλύπτει. Με το... αζημίωτο βέβαια καθότι οι εκλογές ήταν προ των πυλών. Και αφού η ίδια η διοίκηση άρχισε να αποκαλύπτει τα σκάνδαλα και τα φαγοπότια εκατομμυρίων ευρώ, κάποια στιγμή αποφάσισε και να τα ...διαψεύσει. Και η αστεία ιστορία συνεχίζεται...

Οι έλεγχοι το τελευταίο διάστημα στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ έδιναν και έπαιρναν με τις αποκαλύψεις να κάνουν ακόμη και τον πιο αθώο πολίτη να τρίβει τα μάτια του. Και αφού αποκαλύφθηκαν κυκλώματα και κυκλώματα, και τα περισσότερα Μέσα στήριξαν την προσπάθεια κάθαρσης (μπας και δει η χώρα φως κάποια στιγμή), η διοίκηση του ΙΚΑ διέψευσε τους ίδιους τους ελέγχους της. Να σημειωθεί ότι έρευνες για ατασθαλίες σε προμήθειες και υλικά έχουν αρχίσει να γίνονται και από τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ όπου εντάχθηκε από τις αρχές του χρόνου ο κλάδος υγείας του ΙΚΑ.

Παρ αυτά η διοίκηση του ΙΚΑ με ανακοίνωσή της επισημαίνει:

“Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ διαβεβαιώνει ότι πληροφορίες των τελευταίων ημερών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είτε μέσω εφημερίδων, είτε μέσω της τηλεόρασης, για κυκλώματα στο Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Πατησίων και σε υποκαταστήματα άλλων περιοχών της χώρας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και οι ελεγκτικές δομές του Ιδρύματος έχουν δώσει δείγμα γραφής για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, την αποτελεσματικότητα των ενεργειών τους και τη μεθοδολογία που ακολουθούν για το χτύπημα παραβατικών συμπεριφορών.

Οι προσπάθειες αυτές συνεχίζονται με τρόπο συστηματικό, καθολικό και υπεύθυνο.

Η αποκάλυψη και η πάταξη φαινομένων διαφθοράς διέπονται από κανόνες που τηρούνται απαρέγκλιτα και τα πορίσματα δίνονται στη δημοσιότητα με επίσημες ανακοινώσεις της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και των άλλων Διωκτικών Αρχών.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν